Efter dramatiska olyckan – här tar Kristin Kaspersen av sig och visar skadan

Med en stundande Let’s Dance-tävling i hasorna ramlade Kristin Kaspersen och slog sig blodig under en träning förra veckan. Smällen blev så hård att Kristin fick föras till sjukhus i ambulans, för att se över ”hålet” in i pannan.

Efter ett sjukhusbesök, nio stygn, och några dagars återhämtning senare är Kristin som ny igen, nåja, med ett ärr som hon tror att hon alltid kommer att bära med sig. Under fredagen visade hon upp skadan i direktsändning.

 

Nio stygn mitt i pannan efter ett blodigt fall under dansträningen gjorde att många uttryckte oro över Kristin Kaspersen och hennes dansparter Calles chans i fredagsfinalen. Kristins kämparglöd och goda humör var det dock inga fel på, varpå hon var på benen snart igen.

 

View this post on Instagram

Liten olycka idag på dansträningen. Jag föll på huvudet efter ett lyft. Eftersom jag blödde rätt ordentligt kom ambulans för pannan behövdes sy. Efter 3 timmar och 9 stygn var jag tillbaka i danslokalen och tränade lite lätt.(stegade igenom koreografi) Ingen hjärnskakning. Inte ont i övrigt så allt är bra. Jag ska tillsammans med @callesterner dansa en grym Paso till Mama Mia imorgon i Lets Dance! Längtar! @tv4letsdance Tack @linnhegdal @carrolundholm, Calle, sjukvården och alla runt om i vårat team för hjälp, Pepp och skratt i något som efter omständigheterna slutade bra. På stories lägger jag en glad film från träning efter sjukhusbesöket. #kristinochcalle #letsdancese #liteotur

A post shared by kaspersen (@kaspersen) on

Ikväll är det dags för en ny fredagsfinal där Kristin ska ge järnet för att kämpa om en av de få platser som finns kvar att ta innan finalen i Let’s Dance. Under fredagen gästade hon nyhetsmorgon för att diskutera dagsformen efter skadan, som hon också visade upp.

”Klart det blir ett ärr – jag kommer se Calle i spegeln varje dag”, skrattade Kristin, som visade upp sitt otäcka ärr framför kamerorna.

 

Härliga Kristin som har sån kämparglöd och god inställning. Dela gärna för att visa att du stöttar henne till finalen.