Efter familjens önskan – Så kommer ”Telenorpappan” Michael Perlitz hedras

Efter familjens önskan så hedras Michael Perlitz. Foto: Telenor/Youtube

Michael Perlitz avled hastigt den 1 maj, bara 50 år gammal.

För svenska folket är han känd som pappa Sören i Telenorreklamerna, en roll som han har spelat sedan 2011.

Det var Telenor som gick ut med beskedet om hans bortgång, och kort därefter berättade de att en hyllning skulle ske till Michaels ära.

Hyllningen kommer ske i en speciell detalj i reklamkampanjen, som tas upp igen under fredagen.

”Vi är alla överväldigade av all fantastisk respons och varma kärlek vi mött med anledning av den tragiska bortgången av Michael Perlitz. I samråd med Michaels anhöriga och efter deras önskemål har vi tillsammans tagit beslutet att återuppta vår reklamkampanj som nu innehåller en hyllning till Michaels minne. Det är vår gemensamma uppfattning att detta är vad Michael själv hade önskat”, säger företagets marknadschef Linda Wetterborg i ett uttalande.

Nu är det klart hur Michael Perlitz mer känd som ”Telenorpappan” kommer hedras. Foto: Telenor/Youtube

Fina detaljen för Michael

Reklamfilmen innehåller texten ”Your light shines on” och ”Till minne av Michael Perlitz 1968–2019”.

Och att det har har spridits enorm respons och kärlek efter hans bortgång, är även något som Michaels familj är oerhört berörda över.

– Det som har berör mig allra mest var hur enormt omtyckt han var. Jag är själv chockad och överväldigad över hur mycket kärlek som strömmar in, säger Marcus Perlitz, Michaels bror till Expressen.

Familjen om hyllningen: ”Roligt att han hyllas”

Och att just reklamkampanjen tas upp igen tycker familjen är en fin hyllning.

– Ja, är den smakfull och hyllande så är vi väldigt positiva till det. Det är klart att vi tycker att det är fint om han hyllas på ett fint sätt som den skådespelare och den speciella personen han var. Det är roligt att han hyllas, säger Marcus Perlitz till tidningen.

Michael Perlitz familj uttalar sig nu om hyllningen. Foto: Telenor/Youtube

Ännu okänt kring dödsorsak

Familjen har ännu inte fått veta hur Michael dog.

– Det kommer man nog att få reda på men den undersökningen är inte klar. Men det var en förmodad hjärtattack och jag kan säga så mycket som att vi inte har hittat någon annan rimlig förklaring. Det finns inga tecken som pekar på något annat än hjärtattack, säger Marcus Perlitz till Expressen.

Exit mobile version