Efter framtidsbeskedet om Karl Fredrik – TV4:s nya svar på tittarnas speciella önskemål: ”Inte omöjligt”

Tittarna längtar efter ”Karl Fredrik på Österlen” – och skickar nu in flera önskemål till TV4.

Nu svarar tv-kanalen på förslagen.

– Det är inte omöjligt, säger Paulina Bånge, pressansvarig på TV4, till Nöjeslivet.

Det var i förra veckan som omtyckta och genommysiga programserien ”Karl Fredrik på Österlen” gick i mål på TV4.

Efter fyra avsnitt har kanalen redan beslutat att det ska bli en ny säsong av programmet med blomsterkungen Karl Fredrik Gustafsson, vilket Nöjeslivet tidigare berättat. Då kommer Karl Fredrik tillbaka med hela åtta avsnitt!

– Det känns uppfriskande, fantasieggande och helt jävla underbart att det gått så bra med första säsongen och att vi får en ny säsong! säger Karl Fredrik efter det stora glädjebeskedet.

Foto: TV4/C More

Tittarnas krav: Julspecial med Karl Fredrik

Samtidigt vill tittarna nu ha ännu mer av Karl Fredrik i rutan. Flera av Nöjeslivets läsare vill nu se en julspecial med Karl Fredrik på Österlen.

”Ett helt underbart program, älskar det!!😍❤❤ Hoppas verkligen på en fortsättning och varför inte inte olika högtider… så härnäst… Jul på Eklaholm…👍🏼😍❤ Önskar er riktig trevlig sommar!!😍❤🌺🇸🇪” skriver en läsare i en kommentar på Nöjeslivets Facebook-sida.

Och tittaren får medhåll.

”Håller helt med dig, tänk ett jul på Eklaholm😍✌️🎄. Får julkänsla bara jag tänker på det”, skriver en annan.

När Nöjeslivet ställer frågan direkt till TV4 om det kan tänkas bli en julspecial med Karl Fredrik framöver, svarar kanalen så här:

– Det är underbart att tittarna älskar Karl Fredrik och hans sprudlande personlighet så mycket. Det gör vi på TV4 också. Vi får se om han dyker upp i andra format framöver, det är inte omöjligt, säger Paulina Bånge, pressansvarig på TV4.

Foto: TV4/C More

Längtar du efter mer Karl Fredrik-blomstertips och -knep i tv-rutan? Skulle du vilja se en julspecial från Österlen? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!