Efter tuffa graviditeten: Bonde söker fru-paret Sebastian och Petra har fått en liten dotter!

Äntligen!

Nu har bondeparet Sebastian och Petra Liljeblad blivit föräldrar!

Glädjebeskedet kom efter parets långa kamp.

”I söndags klockan 23.07 kom vår älskade lilla dotter till världen, 3875 g och 51 cm och frisk och stark. Som vi har längtat efter dig. Du är sååå älskad från första stund”, skriver Sebastian på Instagram.

Det var i Bonde söker fru-säsongen år 2014 som det verkligen slog gnistor och sade ”klick” när Sebastian först fick öppna kuvertet som innehöll Petras brev.

Då insåg han att Petra var kvinnan han ville leva med resten av livet.

De gifte sig förra sommaren, och sen kom det glada avslöjandet – att de väntade sitt första barn!

Här är härliga bilder från förra sommaren då Sebastian och Petra sade ja till varandra i kyrkan.

Men eftersom Petra drabbades av ovanliga tillståndet hyperemesis har graviditeten varit tuff. Man tror att den svåraste varianten av tillståndet förekommer i ungefär 0.3-2 procent av alla graviditeter.

Hon har varit illamående, berättade paret i en intervju med Linda Lindorff på Instagram, rapporterar Hänt.

– Jag har haft en ganska jobbig graviditet fram till vecka 23-24 där någonstans. Jag har typ varit en patient här hemma. Sebastian har tagit hand om mig. Jag har inte gjort mer än att kräkas, sa Petra till Linda Lindorff enligt Hänt.

Efter tuffa graviditeten: Bonde söker fru-paret har fått en dotter!

Men nu har familjen alltså utökats – och två har blivit tre! På söndagen föddes en liten dotter på BB i Värnamo.

”Jag är så stolt och imponerad över min älskade fru som har kämpat sig igenom en jättejobbig graviditet och dessutom tog sig igenom förlossningen som hon önskade så naturligt som möjligt trots att hon inte fick behålla någon mat under dagen”, skriver Sebastian på sin Instagram.

Han fortsätter:

”Vi vill också rikta ett enormt tack till personalen på förlossningen och BB på Värnamo Sjukhus, hela vägen har vi känt oss trygga, sedda och omgivna av varmhjärtade proffs.” 

Beskedet gjorde förstås Bonde söker fru-programledaren Linda Lindorff själaglad.

”Alltså jag känner så mycket lycka. Tårar och glädje. Flickan kom till världen i söndags, 51 cm lång, stark, frisk, otroligt söt och med mörkt hår. Sebastian Liljeblad skriver en underbar hyllning till sin älskade fru på sin instagram. För efter en tuff graviditet med kraftigt illamående som aldrig höll på att ta slut så är deras efterlängtade barn nu hos dom. Namnet inte bestämt men förslag finns”, skriver Linda.

Dela gärna vidare för att önska familjen stort lycka till nu.

TV: 10 mest sedda programmen

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/W60icHsjV21kdCKQHhXzTpiiAMNsLxHven4nv3EPIxkf28OHsF2uCsB_58o4q5zq?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]