Efter heta konflikten i ”Robinson” – nu svarar TV4

Robinson Raymond, Katarina

Robinson Raymond, Katarina

Det blev en het diskussion mellan deltagarna Katarina Billman och Raymond Ahlgren i Robinson.

Nu svarar TV4 själva på händelsen i måndagens avsnitt som gjorde Katarina livrädd.

Robinson är igång och intrigerna likaså.

Trots att lag syd hade bestämt att Raymond inte skulle vara med, tog ändå Nina Ekstrand beslutet att ta tillbaka honom i laget.

– Det rörde runt ordentligt i grytan! Initialt tänkte jag att det är självklart att ta tillbaka vår forne lagmedlem, Raymond. Han har stridit för oss och sett till att vi fått ett läger med mer tillgångar än vad vi annars troligtvis hade fått, säger hon till Hänt.

Men besvikelsen går åt båda hållen.

”Hon var jävligt rädd för dig”

Samtidigt som laget kände en oro inför att välkomna tillbaka Raymond med öppna armar, är Raymond själv tveksam till att göra comeback i laget.

Ilskan riktas i synnerhet mot Mattias Pettersson, och Cruise Ferreira, som han vägrar skaka hand med.

– Katarina och jag har kommit varandra väldigt nära och hon var jävligt rädd för dig. Du gick på henne jävligt hårt alltså. Då känner jag det också. Du vet. Det här är inte schysst, säger Mattias Pettersson i programmet.

Katarina Billman berättar om sin rädsla i Robinson. Foto: TV4

Raymonds tveksamhet efter beskedet

Men Raymond blir inte berörd av förklaringen, trots att Mattias visar öppet sin oro.

– Jag tror inte någon av dem fortfarande kan åberopa när jag skällde ut Katarina. För det är så många dagar sen och det har inte hänt något sen dess. Att då åberopa den är… Det känns inte som att det håller riktigt. Tala om för mig i så fall vad det är för något jag gör så kan jag ändra på det. Men han har inte något konkret, säger Raymond Ahlgren i måndagens avsnitt.

Raymond Ahlgren berättar sin version i Robinson. Foto: Tv4

TV4:s svar efter oron

Nu svara TV4 själva efter Katarinas rädsla.

”Vi har hela tiden i en pågående kontakt och dialog med våra deltagare om deras fysiska och psykiska välmående. Kommer det till vår kännedom att någon mår dåligt eller till exempel är rädd för någon annan deltagare så hanteras det självklart. Säkerheten och tryggheten för våra deltagare är prio ett”, skriver Gustav Carlsson, exekutiv producent för Robinson, i ett mejl till Hänt.

Robinson visas måndagar till torsdagar klockan 19.30, och söndagar klockan 21.00 på TV4, TV4 play och Cmore.

Exit mobile version