Efter historiska sveket – hon är Bonde-Simons nya kärlek: ”Det känns jättebra”

.

Tv-tittarna chockades och tog samtidigt den öländske mjölkbonden Simon Ohlsson till sina hjärtan efter senaste säsongen av ”Bonde söker fru”.

27-åringen dumpades av deltagaren Frida – helt utan förklaring. I stället fick Simon åka på kärlekssemester till Grekland ensam.

Men i mitten av februari kom den glädjande nyheten att Simon nu hittat kärleken – på annat håll.

Och nu går Simon och hans Amanda Håkansson, 21, ut och berättar om sin kärlek.

– Det känns jättebra, säger hon till Aftonbladet.

Foto: TV4.

Det var i höstas som 27-åriga bonden Simon blev kär i brevskrivaren Frida Eriksson. Han trodde då att känslorna var besvarade – men snart skulle han få motsatsen bevisad på det mest brutala av sätt.

Dök inte upp inför resan i Bonde söker fru

Paret skulle precis åka iväg på en romantisk kärleksresa till Rhodos – men då dök Frida inte upp. Och hörde heller inte av sig.

Simon och tv-teamet förstod inte vad som hände – och försökte samtidigt nå henne. Det slutade med att Simon åkte iväg ensam till Grekland, och senare anslöt hans vän Per.

– Jag tror inte hon förstår det, men hon krossar mig. Jag var säker på att det var den kvinna jag ville leva ihop med, sa Simon i ”Bonde söker fru”.

Bonde söker fru-Simon stöttades av Per på Rhodos. Foto: TV4

Pers stöd under programmet betydde mycket för Simon.

– Det betyder otroligt mycket att Per är här och tar emot mig när jag faller, så att jag kan få ventilera och… ja. Annars vet jag inte om jag hade klarat det, säger Simon i programmet.

Men i mitten på februari kom den oerhört glädjande nyheten att Simon hittat kärleken – utanför tv-programmet!

LÄS MER: Här konfronterar Linda Lindorff Frida om dumpningen av bonde-Simon

Simon Ohlsson berättar om kärleken till Amanda, 21

Nu berättar han och flickvännen Amanda Håkansson, 21, för första gången om kärleken till varandra.

– Hon tittade på mig och jag tittade på henne, men ingen vågade riktigt ta steget och gå fram och hälsa, säger Simon Ohlsson till Aftonbladet.

De träffades på ett uteställe i Kalmar, strax efter att Simon kommit hem igen efter Rhodos-resan i Bonde söker fru.

– Det finns väl planer på att flytta ihop, men det får bli lite längre fram. Man kan ju typ säga att vi bor tillsammans nu. Så fort vi är lediga så är vi hos varandra, säger Simon Ohlsson till Aftonbladet.

STOCKHOLM 20180924 Simon Ohlsson, mjölkbonde från Öland, under pressträffen inför årets säsong av "Bonde söker fru" i TV4. Foto: Stefan Nilsson / TT
STOCKHOLM 20180924 Simon Ohlsson, mjölkbonde från Öland, under pressträffen inför årets säsong av ”Bonde söker fru” i TV4. Foto: Stefan Nilsson / TT

Så underbara nyheter, Simon! Dela gärna vidare för att gratulera de lyckliga tu!

Efter stora sveket – här konfronterar Linda Lindorff Frida om dumpningen av bonde-Simon