Efter otrohetssnacket i Bonde söker fru – nu berättar bonden Erik om scenerna TV4 klippte bort

Årets säsong av Bonde söker fru har precis dragit igång, vilket betyder att bönderna är i full gång med att lära känna tjejerna som slåss om att vinna deras hjärtan. Men redan i andra avsnittet visas det prov på vilka draman som kan komma att utspela sig i höstens säsong.

Känd för att vara otrogen

När hönsbonden Erik Nilsson jämförde sig med en gräsand, ett djur som är känt för att vara otrogen, blev stämningen på dejten sådär.
– Erik jämförde sig själv med ens gräsand. Han sa också att de var otrogna. Men då får han ju mena här i början med lite andra dejter men sedan får det fan vara nog, säger Caroline efteråt.

Hönsbonden Erik Nilsson i Bonde söker fru
Foto: TV4

”Förbluffad att inte ens hälften kom med”

Efter inspelningarna berättar Erik att han själv känt en oro för vad som ska tas med och inte när programmet sänds, men att han nu är lättad över att vissa saker klippts bort.
– Man är ju alltid orolig hur det ska se ut, hur man framställs, vad som kommer med och inte, för det filmas ju så mycket och man säger så jävla mycket korkade grejer så är förbluffad att inte ens hälften kom med, säger Erik Nilsson till Hänt.

Här kan du se hela senaste avsnittet av Bonde söker fru. 

Dela för att visa andra att du också följer Bonde söker fru.