Efter Sanna Lundells och Micke Persbrandts bebislycka: Nu avslöjar farmor vad barnet ska heta

Det var på fredagen som skådespelaren Mikael Persbrandt och journalisten Sanna Lundell äntligen fick tillökning.

Familjen blev större – och brödraskaran är nu tre.

”Du kom med våren, glädjen och yttersta kärleken”, skrev Sanna Lundell på sin Instagram, där hon också delade med sig av en kärleksfull bild från BB.

Nu berättar stolta farmor Inga-Lill Persbrandt vad barnet ska heta, skriver sajten Hänt.

Det var på julafton förra året som Persbrandt, 54, och Lundell, 39, gick ut med den glada nyheten att de gick i väntans tider.

”När jag började må illa i september och somnade mitt i maten och började gråta ohämmat vid konstiga tillfällen så trodde jag mer att jag hade fått cancer eller blivit psykiskt sjuk än att jag hade ett frö av liv i mig”, skrev Sanna då på sin blogg.

Foto: Wikimedia/Frankie Fouganthin

Kändisparet fick sitt tredje barn i april och har sedan tidigare två söner tillsammans. Att det skulle bli en pojke har Sanna redan berättat för sina bloggläsare.

”I april kommer en pojke till oss. Min bästa julklapp. Min tröst och glädje. Min finaste present”, skrev hon på sin blogg förra året.

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt 2012. Foto: Frankie Fouganthin/Wikimedia

I ett nytt blogginlägg berättar Sanna om upplevelsen av att föda sitt tredje barn. Hon hyllar barnmorskan, narkosläkaren och undersköterskan och kallar det hela ”mjukt, tryggt och harmoniskt”.

”Jag hade hjälp av en fantastisk barnmorska och en lika fantastisk undersköterska som kunnigt och tryggt kunde guida mig genom hela den magiska resan utan att störa eller bossa”, skriver Sanna på sin blogg.

Du kom med våren, glädjen och den yttersta kärleken❤️❤️❤️

A post shared by sannalundell (@sannalundell) on

Hon tackar också sin Micke för stödet, som var där hela tiden. Nu berättar stolta farmor Inga-Lill för Hänt att barnet ska heta Rafael Fox!

”Tappar andan av lycka älskade Rafael Fox”, skriver farmor som sedan gratuleras av tidningen.

– Tack för grattis! Rafael är min pappas namn, alltså Mikaels morfar. Nu börjar en fantastisk resa med ett nytt underbart barnbarn, säger Inga-Lill till Hänt.

Bloggat om en viss liten persons tillkomst. Läs på www.sannalundell.se

A post shared by sannalundell (@sannalundell) on

Jag blir så glad för hela familjens skull! Stort grattis och lycka till nu ❤️