Efter sexryktena: Nu avslöjar Morgan Alling sanningen om Let’s Dance

.

Let’s dance i TV4 går snart in på sin 14:e säsong i rutan.

Det har genom åren bjudits på både rubriker med nakenchocker, jurybråk och show.

Proffsdansaren Tobias Karlsson är en av de som varit med mest av alla, och juryn bestod i början av Maria Öhrman, Dermot Clemenger, Ann Wilson och Tony Irving. Men efter ett par säsonger byttes Öhrman ut mot Isabel Edvardsson.

Men från och med säsongen som visades i rutan 2012 är det bara Clemenger, Wilson och Irving kvar i juryn. Inför säsongen 2016 ersattes Clemenger av Cecilia Lazar.

Vilka som blir årets deltagare i tävlingen är ännu inte helt klart. Det har spekulerats i namn som Hollywoodfrun och tv-profilen Gunilla Persson, men än så länge har TV4 inte velat bekräfta något.

En av alla deltagare som varit med genom åren är dock Morgan Alling.

STOCKHOLM 20150505 2009 års tredjeplatsare Helena Fransson och Morgan Alling, när TV4 presenterar deltagarna i Let’s Dance 10 år. Foto: Claudio Bresciani / TT

Den 50-årige skådespelaren och regissören blev folkkär redan i början på 90-talet med sommarlovsprogrammet ”Tippen” i SVT.

15 år senare, närmare bestämt år 2009, tackade Alling ja till att vara med i underhållningsprogrammet Let’s dance – och charmade då åter svenska folket med sin härliga utstrålning.

Efter att Bianca Ingrosso, som också varit med i tävlingen, gick ut och berättade att ”alla låg med alla” i Let’s dance, har programmet omgärdats av sexrykten.

Nu väljer Morgan Alling att gå ut och kommentera ryktet. Det är i podcasten ”Nemo möter en vän” som han får frågan om det verkligen stämmer att det är så mycket sex i Let’s dance. Enligt Alling stämmer det inte.

LÄS MER: ”Har sex överallt i Let’s dance”

– Det finns några som blivit ihop där och det tror fan att de ligger med varann, men det är ju inte så att det kn-llas överallt. Man är ju helt jävla fucking slut den lördagen och sen ska man upp på söndag och fortsätta, då inte fan ligger vi och kn-llar i lokalerna, säger Morgan Alling i podden ”Nemo möter en vän”, rapporterar Aftonbladet.

STOCKHOLM 20150505 2009 års tredjepristagare Helena Fransson och Morgan Alling tillsammans med David Hellenius, när TV4 presenterar deltagarna i Let’s Dance 10 år. Foto: Claudio Bresciani / TT

– Jag har varit med i två säsonger och har inte sett något. Men sen kan det ju vara så att alla ligger med alla – utom Morgan Alling, säger Alling i podden.

Alling har själv varit med i två omgångar – dels 2009 och dels säsongen 2015, då programmet firade 15-årsjubileum.

– Det kanske var just den säsongen, men de gånger jag varit med har det inte varit så. Det är en brutal överdrift, säger Morgan Alling.

STOCKHOLM 20150505 Magnus Samuelsson tar en selfie på Sigrid Bernson, Anton Hysén, Helena Fransson, Morgan Alling, Annika Sjöö och sig själv, när TV4 presenterar deltagarna i Let’s Dance 10 år. Foto: Claudio Bresciani / TT

Let’s dance är tillbaka igen i TV4 i vår. 

Vad tycker du om Let’s dance? Skriv gärna en kommentar!