Efter tuffa skilsmässan – Jill Johnsons kärlekslycka med Mattias

Barnen och ex-maken i Borås, hus i Ängelholm, särbo i Östersund – och ett liv på turné.

Folkkära artisten Jill Johnson, 46, är van vid att pendla mellan olika platser.

Efter uppbrottet från ex-maken har Jill nu hittat kärleken igen i Mattias Elg. I sitt sommarprat förra året berättade artisten öppenhjärtigt om sina lärdomar efter skilsmässan.

– Det tog mig många år att greppa modet att kliva av det fartyg som jag seglat med i hela mitt vuxna liv. Sorgen som följde kom med en bedövande uppgivenhet i det ögonblick som jag insåg att jag behövde skilja mig. Jag trodde, på riktigt, att jag aldrig mer skulle bli glad igen. Men det har sjunkit in nu, berättade Jill i sitt sommarprat i P1.

Då berättade hon också om lyckan efter att ha träffat kärleken i Mattias Elg.

– I dag känner jag en styrka över att vara sårbar. Och jag gör allt för att inte bli stark igen. Nu när jag har landat i en ny kärlekens famn, så inser jag att sorgen inte bara kom i förlusten av kärnfamiljen, utan mest att jag förlorade mig själv, säger Jill i sitt sommarprat.

STOCKHOLM 20190611 Jill Johnson med Mattias Elg anländer till Polarpriset 2019 som delas ut Grand Hôtel i Stockholm på tisdagen. Foto: Christine Olsson / TT

Och Jill tycks ha hamnat på helt rätt plats i livet. I en intervju med tidningen Hemmets journal beskriver hon sin situation i dag, efter den tuffa skilsmässan.

– Jag är väldigt tacksam för det. Även här finns en mognadsaspekt. När man vet mer om sig själv vet man också vad man söker i en annan människa, säger Jill Johnson i Hemmets journal, uppger Expressen.

I dag lever hon särboliv med sin Mattias och beskriver sin pendlande tillvaro som att hon försöker göra det bästa av det hela.

– Det är lite som med barnen, jag skulle alla dagar i veckan välja att vara tillsammans med dem på heltid. Men livet ser inte ut så och väljer jag att se fördelarna med att ha barnen varannan vecka och att vara särbo. Det är en förmån att få bo på så många platser och att få längta efter varandra ibland, säger Jill Johnson i Hemmets Journal, enligt Expressen.

Underbara Jill, vi önskar dig all lycka! Dela gärna vidare för att hylla denna fantastiska artist.

 

Läs mer om...