Efter tuffa uppbrottet – Carola om förändrade relationen med Jimmy: ”För oss är det lite…”

Efter flera år tillsammans berättade Carola för knappt en månad att hon brutit upp med kärleken Jimmy.

Men sedan dess har det också blommat upp spekulationer om en annan romans – nu svarar Carola på ryktena.

Carola är just nu aktuell med julprogrammet ”Carolas advent” där hon bjuder in kända svenska artister att sjunga jullåtar med.

Men det som skapat stor uppmärksamhet under senaste tiden är nyheten kring att Carola inte längre är tillsammans med Jimmy.

Efter ”Så mycket bättre” har också flera spekulerat kring om hon istället fått upp ögonen för Ebbot, som hon fick en fin kontakt med på Gotland.

STOCKHOLM 20191021 Carola H‰ggkvist under inspelningen av tv-serien ”Carolas advent” i Steninge utanfˆr Stockholm. I programmet bjuder Carola hem olika artister fˆr sÂngframtr‰danden och andra aktiviteter. Foto: Jonas Ekstrˆmer / TT / kod 10030

Nu vill Carola berätta hur det egentligen ligger till.

”J & jag har inte varit ett par sedan i början av det här året-19. Så för oss är det lite ’old news’ när det nu kommer ut att vi bara är vänner!”, skriver Carola på Instagram.

Förändrade relationen med Jimmy

Hon väljer dessutom att poängtera att deras förhållande under de fem åren bara bestått av deras kärlek, i övrigt har de inte delat något.

”Det funkar fint och vi har aldrig haft något mer gemensamt än just huset i Sydafrika. Inte bott tillsammans hemma eller varit förlovade eller gifta. Vi har bara givit varann väldigt mycket tid då vi även arbetat och musicerat tillsammans”, skriver hon.

STOCKHOLM 20180711 Carola H‰ggkvist och pojkv‰nenn Jimmy K‰llqvist anl‰nder till smygpremi‰ren av ”Mamma Mia! Here We Go Again” p Filmstaden Sergel vid Hˆtorget. Foto: Christine Olsson / TT / kod 10430

Jimmy och Carola bor båda två vid Steninge men bor alltså inte under samma tak.

Men han har en fortsatt fin kontakt med Carolas dotter Zoe, berättar hon.

”Zoe mår bra och J finns där i en slags fadersroll som hon behöver”, avslutar Carola sitt inlägg med ett hjärta.

Så fint att ni ändå har hittat något annat hos varandra och att ni är goda vänner! Vi önskar er allt gott Carola och Jimmy!