Efter världssucéerna – Stellan Skarsgårds avslöjande detalj om planerna på Mamma mia 3

Stellan Skarsgård om planerna på Mamma mia 3. Foto: AP/Wikkimediacommons

Mamma Mia filmerna gjorde stor succén på världens biografer när den första filmen kom 2008 och andra filmen för snart ett år sedan.

Tidigare har Benny Andersson och Björn Ulveaus berättar om svårigheterna att komma fram till ett bra manus för en andra film, men lyckligtvis fick de sedan till en andra film och det med besked!

Vårt svenska tillskott i Hollywood, Stellan Skarsgård har inte bara sjungit Abba låtar en gång inför världspubliken utan två gånger.

I filmerna spelar han kvinnotjusaren Bill som tillsammans med Pierce Brosnan och Colin Firths karaktärer, bildar en trio av pappor till Sophie.

Stellan Skarsgård i Mamma Mia 2, här tillsammans med Pierce Brosnan och Colin Firth. Foto: AP/TT

Stellan Skarsgård om Mamma mia: ”Ringer de mig så kommer jag direkt”

Nu avslöjar Stellan Skarsgård för amerikanska sajten Digital Spy om planerna för att återvända till en tredje Mamma mia film.

– Jag skulle inte ens behöva läsa manuset. Ringer de mig så kommer jag direkt, säger Stellan Skarsgård till sajten.

Men vidare berättar han att det dock kan uppstå problem i en kommande Mamma Mia 3.

– Jag tror att problemet är att om de har tillräckligt många låtar, och mest av allt har de de rätta låtarna?, säger han till sajten.

Stellan Skarsgårds dom om sin egen karaktär. Foto: Wikkimediacommons

Stellan Skarsgårds dom – så dyker hans karaktär upp igen

Han berättar också oron kring om det skulle bli en tredje film, skulle de också kunna hitta en rimlig handling till filmen utan att det blir för mycket för publiken.

Men det är främst framtiden för hans egna karaktär, Bill som Stellan ställer sig främst skeptisk till.

– Jag menar, det gick tio år mellan de första Mamma mia filmerna, så jag kommer antagligen att vara med i en urna nästa gång, säger Stellan Skarsgård till Digital Spy.

Nu håller vi tummarna för att det kanske kan bli en Mamma mia film till! Tryck på gilla-knappen om du skulle vilja se filmen på bioduken igen!

Exit mobile version