Elisabeth Andreassens rörande besked till Lill-Babs – detta skriver hon

I måndags möttes vi av beskedet att den folkkära sångerskan Barbro ”Lill-Babs” Svensson hade blivit inlagd på sjukhus på grund av hjärtproblem.

Många har sedan dess vänt sig mot sociala medier för att skicka sina krya på dig-hälsningar till artisten. Häromdagen valde också en av Norges mest folkkära sångerskor att lägga ut en speciell hälsning till Lill-Babs via Instagram.

Elisabeth Andreassen, även kallad ”Bettan”, la ut en bild på sig själv och Lill-Babs – tillsammans med en rörande fin text.

Elisabeth Andreasson är en av Norges mest folkkära artister.

Hon vann Eurovision Song Contest 1985 med Bobbysocks för Norge, och har också tävlat i den svenska Melodifestivalen tillsammans med vännerna Lotta Engberg och Kikki Danielsson.

Trion nådde final i tävlingen 2002 med låten ”Vem é dé du vill ha?” och har samarbetat mycket genom åren.

Foto: Leif R Jansson / SCANPIX

Och hon har inte undgått nyheterna om den folkkära svenska sångerskan Lill-Babs, som tidigare i veckan blev inlagd på sjukhus.

Detta bara dagar före den stora bemärkelsedagen – i morgon fredag fyller Lill-Babs som bekant 80 år.

Detta betyder att födelsedagskalaset blir inställt, vilket Lill-Babs manager meddelade till Hemmets journal.

Foto: Claudio Bresciani / TT

På Instagram har Elisabeth ”Bettan” Andreassen nu skickat sina varmaste kärlekshälsningar till Lill-Babs. I tisdags la hon ut en bild på Instagram som visar de två artisterna tillsammans. Till detta hade hon skrivit: ”Kära Barbro! Stor krya på dig-kram från Anna, Nora och mig. Ta det lugnt så är du snart på benen igen!!!”

Nora och Anna är Elisabeth Andreassens döttrar.

Bettan har också lagt till många hjärtan och blommor i meddelandet, tillsammans med hashtaggarna ”fantastiska Barbro” och ”kärlek”.

Så fint gjort av Bettan. Det är så det ska vara – att artister visar omsorg och värme för varandra! Dela vidare för att hälsa krya på dig till Lill-Babs. Förhoppningsvis får hon snart möjligheten att fira sin stora 80-årsdag. Lämna gärna en kommentar också för att gratulera Lill-Babs i förskott på födelsedagen.