Erik Videgårds nya kärleksbesked

Foto: Andreas Lundberg/TV4 & TV4

Tittarfavoriten Erik Videgård gör succé i ”Kockarnas kamp”.
Nu berättar tv-profilen om livet utanför rutan.
– Jag skulle inte vilja var ihop med mig, säger han till Femina.

Stjärnkrögaren Erik Videgård, 64, är en lika uppskattad som flitigt förekommande gäst i Nyhetsmorgons studio. Ofta syns den erkände krögaren och kokboksförfattaren tillaga sina delikata och ofta kryddstarka rätter i direktsändning om helgmorgnarna.

Han är en framgångsrik och stor personlighet i restaurangbranschen, och har under årens lopp såväl startat som drivit flera populära krogar i Stockholm. Videgård är dessutom författare till flera kokböcker, och är en av grundarna till Svenska Sommelierföreningen. Som sommelier har han även vunnit SM-guld och tävlat i VM.

LÄS MER: Jenny Alversjös nya stora glädjebesked med Erik Videgård – visar upp lyckan utanför rutan: ”Så tacksam”

Stöttas av barnen i ”Kockarnas kamp”

Förutom att vara en välkänd krögare är han alltså även en härlig tv-personlighet i TV4:s Nyhetsmorgon där han i flera år tid bjudit tittarna på massvis av inspiration och tips när det kommer till exotisk mat och smak. Erik Videgårds skicklighet och pedagogik kombinerat med hans varma personlighet har gjort honom till en tittarfavorit.

I skrivande stund är Videgård dessutom högaktuell som en av de tävlande i ”Kockarnas kamp”. Där stöttas han av sina tre numera vuxna barn: Max, 22, Jack, 24 och dottern Felicia, 40. De skickade nyligen en hälsning till pappa i rutan.

– Det är en otrolig ynnest att ha dig som pappa. Vi hejar på dig så otroligt mycket, säger dottern i programmet.

Erik blev mäkta berörd.

– Det rör mig så djupt in i hjärtat så det är inte sant. Fantastiska barn jag har. Jag längtar efter dem jättemycket, även om de är vuxna och utflugna, säger han i programmet.

LÄS MER: Erik Videgårds tårar i Kockarnas Kamp

Erik Videgårds ord om singellivet

Videgård har varit gift två gånger, men lever i dag som singel och trivs bra med det.

– Det är noll, jag dejtar inte. Jag skulle inte vilja var ihop med mig just nu i alla fall, jag har så fullt upp med annat. Jag har skilt mig två gånger, så jag är väl lite svårt att ha och göra med. Kommer det så kommer det, men det är inget jag aktivt söker, säger Videgård i en intervju med magasinet Femina.

Tv-kocken kan samtidigt glädjas över att hälsan är på topp.

– Jag är ju opererad och cancerbehandlad och så, men jag är friskförklarad sedan fem år tillbaka och går på regelbundna kontroller, och är väl uppdaterad om min hälsa. Jag har ingen känsel i en fjärdedel av ansiktet, men man vänjer sig vid det också, man får anpassa lite hur man äter och så.

LÄS MER: Erik Videgård om olyckan utanför rampljuset – tittarfavoritens bakslag: ”Välter in i…”

Vi önskar dig allt gott, Erik! Du är en sann inspirationskälla för oss.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version