Erik Videgårds svar efter tittarnas pik – beskedet efter alla år på TV4: ”Det vore…”

Varje morgon är det många som njuter av Nyhetsmorgon tillsammans med folkkära programledare och härliga gäster.

Under åren som gått har vi sett mängder av personligheter göra succé framför kameran och till mångas stora glädje har flera av dessa stannat kvar.

En av de mest populära gästerna i programmet är den återkommande krögaren Erik Videgård.

Nu ger han äntligen svar på en fråga många tittare förmodligen suttit och funderat över när de sett honom glänsa i programmet.

Erik Videgård är en mycket framgångsrik personlighet inom den svenska matlagningsbranchen.

Han är en av vårt lands bästa krögare och har genom åren både startat och drivit flera populära Stockholmskrogar.

Erik Videgård
Foto: Youtube/ Nyhetsmorgon

Utöver dessa har han också skrivit kokböcker och varit med och grundat Svenska Sommelierföreningen.

Som sommelier har han till och med vunnit SM och även tävlat i världsmästerskap.

Erik Videgård i TV4

Men han är inte bara en välkänd och uppskattad krögare utan även en folkkär och härlig tv-personlighet.

Erik Videgård syns ofta till i TV4 Nyhetsmorgon där han genom åren har lagat massvis med exotisk mat och delat med sig av sina bästa tips.

Foto: Youtube/ Nyhetsmorgon

Hans skicklighet och pedagogik blandat med en varm och härlig personlighet gör honom i princip omöjlig att inte tycka om.

Tillsammans med TV4-kollegan Jenny Alversjö har han även drivit podcasten ”Matresan” som djupdyker i allt som har med matlagning att göra.

Han är helt klart en man med många talanger och tittarna har nu börjat fundera över om det inte börjar bli dags för honom att få skina i ett eget tv-program.

Videgård program

Efter måndagens program var det en person i Videgårds kommentarsfält på Instagram som undrade om kocken inte ska starta eget program.

”Såg på programmet och blir så glad när du är med , tänk vad roligt det skulle vara om du fick mera tid i programmet och höra dig berätta o visa din skicklighet i matlagning , eller varför inte ett helt eget program” 

Videgård gav då svar på på frågan och förklarade att det hade varit väldigt roligt men att framtiden får utvisa vad som sker.

”Tack snälla! Det vore trevligt, Nyhetsmorgon är så packat med innehåll så där är det nog svårt. Eget program vore naturligtvis skitkul! Vi får se framöver.”

Detta var något som uppmärksammades av sajten Hänt och Erik Videgård publicerade artikeln på sin Instagram, i kommentarsfältet var rösterna unisona: de hade älskat att se honom i ett eget program.

”Såklart du ska ha!”

”Bra idé! Älskar din matlagning!”

”Det vore väl på tiden.”

Vi kan inte annat än att hålla med, du är fantastisk Erik!