Ernst Kirchsteiger kliver in i storgodset – i nya Jul med Ernst i TV4

Ernst Kirchsteiger är tillbaka i TV4.
Nya säsongen av Jul med Ernst har premiär om bara några veckor.

Julen är snart här igen – då återkommer också Ernst Kirchsteiger som ett julkort på posten.

I TV4 tar Ernst åter emot tittarna i nya säsongen av ”Jul med Ernst” som har seriestart 5 december 20.00 på TV4, TV4 Play och C More.

”Livsstilsserie med Ernst Kirchsteiger som här förbereder allt som behövs för ett magiskt julfirande. Som vanligt när Ernst är i farten blir det pyssel, matlagning, utflykter och många kloka ord. Värm glöggen och njut!” skriver TV4 i sin programförklaring inför den 12:e säsongen av det populära julprogrammet!

I år flyttar Ernst in på ett riktigt gods – Julita gård. Där ska han julpyssla och skapa magi med sin kreativa ådra.

Och Ernst själv ser fram emot julen. Han ser inte hur han skulle kunna fira jul – utan att få pyssla och laga en massa julmat.

– Jag tror faktiskt inte det. Om det inte var någon stor katastrof som inträffade. Jag kan ju plocka upp en mossig gren och få julstämning – hur skulle jag kunna motstå? säger Ernst till Leva & Bo.

Och fortsätter:

– Jag skulle ha svårt att klara mig utan någon form av jul. Den är ju till för att lysa upp i mörkret – speciellt för oss nordbor. Julen för oss samman, med det sagt tänker jag på de som tycker att julen är jobbig för att de känner sig ensamma. Just därför tycker jag att det är viktigt att ge sig ut och träffa folk även på julen.

Jul med Ernst har premiär i TV4 5 december 20.00.

Foto: TV4/Holger Ellgaard, Wikimedia commons

Ser du fram emot ”Jul med Ernst” i TV4? Dela gärna vidare i så fall!

TV: Allt om ”Vår tid är nu”