Farmen-deltagarens vredesutbrott mot programmet: ”Jag kan inte stå bakom det längre”

Årets säsong av populära tv-serien Farmen har innehållit mer bråk och drama än vanligt, något som inte faller alla i smaken. Den senaste veckan har programmet fått motstå ovanligt många hatstormar på grund av deltagarnas beteende, som handlar om djurskötsel och mobbing. Sist ut i ledet att kritisera programmet offentligt är en tidigare deltagare som brukade hålla programmet om ryggen.
– De har tappat det i år, jag kan inte stå bakom det längre, säger han till Expressen.

Beteendet hos flera av årets Farmen-deltagare har provocerat många, både bland tv-tittarna och i TV4-teamet. Först var det slagsmålet mellan deltagaren Louise och Kirsi, sedan var det brister i djurskötseln, och nu är det tal om ”mobbing” mellan deltagarna.

”Pallar inte att ljuga längre”

Det handlar bland annat om deltagaren Dee Omar, som känt sig mobbad. Dee Omar har bland annat tvingats klättra upp i ett träd för att låta som en gök för att underhålla storbonden Alexandra Louthander och Jean-Pierre Marquad.

Detta var bara en av sakerna som fick tidigare deltagaren Joakim Ljunggren att rasa.
– Jag har i alla år försvarat Farmen, det har jag gjort i år också. Jag har förklarat för folk att på Farmen är man triggad av filmteam att göra vissa saker. Men sista veckan pallar jag inte jag ljuga längre. Jag känner att det är dags att krypa till korset och erkänna att det som händer i årets Farmen är förjävligt, säger Joakim till Expressen.

Youtube/TV4

Håller du med Joakim om att årets Farmen-deltagare spårat ur eller gillar du intrigerna? Dela gärna för att skapa diskussion.