Fästmön är bara ett år äldre än dottern – Tommy Nilsson ärliga besked om livet med kärleken

Att börja om på nytt när man redan har flera barn och en tuff skilsmässa bakom sig kan vara tufft nog.

Men för Tommy Nilsson blev det inte bara en nystart utan också en ny chans till kärlek – med en kvinna som är ett år äldre än hans dotter.

 

Genom flera succér och framgångar har också livet gett flera nedgångar. När Tommy Nilsson gästar Renée Nyberg i tv-programmet ”Renées brygga”, öppnar han upp om sitt alkoholmissbruk.

Det var efter skilsmässan från Malin Berghagen som det var mörkast i hans liv.

Som välkänd svensk artist blev det att sitta hemma själv och dricka eller sena arbetskvällar som oftast slutade på krogen.

– Låter otroligt sunkigt när jag tänker på det men jag drack ganska mycket när jag var själv. Satt hemma och pimpla liksom. Två-tre flaskor vin utan att blinka, säger artisten i programmet enligt Expressen.

I Renées brygga öppnar Tommy Nilsson upp om missbruket. Foto: TV4/Youtube

Drack vin för 10 000 kronor

Men han insåg att det inte längre var hållbart. Han berättar i programmet hur han tillsammans med en vän drack upp det sista vinet hemma över en middag. Vinet som kostade 10 000 kronor blev det sista han drack.

När Tommy Nilsson vid ett senare tillfälle kände suget att dricka igen och frågade en vän om de skulle ta ett glas, fick han ett oväntat svar.

Vännen berättade att han skulle på sitt första möte för ”Anonyma alkoholister” och frågade om Tommy ville med.

Ett möte som förändrade allt.

Tommy följde med sin vän på mötet och sedan dess har han inte druckit någon alkohol. Detta var åtta år sedan.

Tommy Nilsson: ”Halva slaget vunnet”

Och att ta sig ur missbruket var en viktig nyckel till att ha ett förtroende till sin familj, då han kunde bli destruktiv och verbalt elak med alkohol i blodet.

– Det viktigaste är nog att man först och främst kommer till insikt och uttrycker det inför de människor man har kring sig, de man älskar – ”Jag har problem med det här, jag vet det och jag ska ta tag i det” Det är halva slaget liksom vunnet, säger Tommy Nilsson i programmet enligt Expressen.

Nya kärlekens betydelse i livet

Att kärleken Linda Olsson och numera fästmön kommit in i hans liv har betytt mycket, berättar Tommy Nilsson.

Enligt Expressen berättar Tommy Nilsson att det blev en ny start och en chans att se framåt och som gör att han idag känner sig värd att bli älskad.

Tommy Nilsson beskriver sin kärlek som en positiv person som är full av energi. Hon har varit en viktig kraft i livet och en viktig stöttepelare som lyfter och stöttar.

 

Läs mer om...