Följarnas jubel – efter Jenny Strömstedts ärliga bild: ”Jag har glömt bort…”

Tv-profilen Jenny Strömstedt har alltid varit en person som älskar att ha många saker igång på samma gång.

Hon är inte bara folkkär programledare, hon är även mamma till tvillingar, något som är påfrestande i alla fall när barnen är små.

Nu hyllas Jenny efter hennes ärliga familjebild.

Jenny Strömstedt är inte bara en professionell tv-profil. Hon gillar även att bjuda på sig själv i ”Nyhetsmorgon” men även i privatlivet.

Utöver sitt hektiska jobbliv finns det alltid tid för familjen och maken Niklas.

På Instagram är hon flitig med att dela med sig både av det glamourlösa i livet men också den ärliga sanningen om hur livet faktiskt är, speciellt som mamma.

Jenny Strömstedts ärliga bild: ”Jag ser ju glad ut i alla fall”

Jenny Strömstedt som är mamma till tvillingar kan tänkas ha haft fullt jobb med barnen när de var små, något som hon nu i dag nästan glömt bort men blev härligt påmind om, vilket hon nu skriver om på sin Instagram.

”Kära kollegan Limpan kom just tillbaka från mammaledigheten och visade en bild på sin gullunge som just skickats från pappan och jag sa något tramsigt om att ”Åhh, nu längtar du”. Hon svarade sanningsenligt att det också var skönt att få gå till jobbet”, skriver Jenny Strömstedt till bilden och fortsätter:

”Som sagt. Jag har glömt bort allt det jobbiga. Sen hittade jag den här bilden från ett besök på moderna museet 2001. Men jag ser ju glad ut, i alla fall.”

Följarnas reaktioner: ”Stor igenkänning”

Till bilden är det många av hennes följare som uppskattar hennes ärlighet om det verkliga livet som mamma. Flera av de som kommenterar verkar känna igen sig speciellt i Jenny då de också är tvillingmammor.

”Stor igenkänning. Jag sov inte mer än korta stunder under flera år när jag fött mina tvillingar. När jag tittar på gamla kort kan man se den bottenlösa tröttheten i mina ögon. Minns knappt något från den tiden. Tur att jag fotade en del”, skriver en person.

”Jag är precis där just nu – glömmer ibland bort att jag ens existerar”, skriver en annan.

Underbart Jenny att du säger precis som livet är utan krusiduller! Tryck på gilla-knappen för att hylla Jenny!

 

Läs mer om...