Frank Anderssons återförening med exfrun under sista tiden: ”Herregud vad jag älskade honom”

Det var i söndags som svenska folket möttes av den tragiska nyheten att elitidrottaren Frank Andersson avlidit, 62 år gammal.

Frank tillbringade sin sista tid på sjukhuset, och utan att veta att hans sista tid var kommer återförenades han med sin exfru, som mottog dödsbeskedet under söndagen.
– Vi har haft det så jäkla turbulent, men herregud vad jag älskade honom, säger Jeanette Bouvin Nygren till Hänt.

Jeanette Bouvin Nygren och Frank Andersson gifte sig 2012 och gick skilda vägar 2017. Enligt Expressen var skilsmässan en stormig sådan, innehållande en hel del drama.

Frank Andersson försonades med exet

Men på senare tid valde båda att begrava stridsyxan. I en intervju med Hänt berättar Jeanette att de lyckades lösa problemen, och att de haft regelbunden kontakt under hans sista tid.
–  Han ringde dagen före operationen, och då pratade vi jättelänge. Ända sedan han blev sjuk har vi haft bra kontakt och han har sagt att han ville leva för barnen nu. Det kändes som att han legat och tänkt över en hel del, vi har verkligen haft en bra relation.

Frank Andersson och exfrun Jeanette Bouvin
Foto: MAJA SUSLIN / TT

”Herregud vad jag älskade honom”

På söndagen mottogs Jeanette av beskedet att Frank somnat in.
– Vi har haft det så jäkla turbulent, men herregud vad jag älskade honom, säger Jeanette Bouvin Nygren till Hänt.

I en tidigare intervju har Jeanette berättat att hon försökte komma in i sjukhussalen för att ta avsked av Frank, men att familjen inte tillät henne.

Frank Andersson
Foto: Foto: FREDRIK PERSSON / TT

Vila i frid, Frank Andersson.