Gick vidare i Melodifestivalen – nu har artisten förlovat sig: ”Älskar dig till jordens ände”

.

Rebecka Karlsson, 18 år, var tippad att gå vidare från deltävlingen i Leksand – och debutanten i Melodifestivalen avancerade mycket riktigt till Andra chansen 2019.

Med bidraget ”Who I am” tog hon sig vidare till den sista kvalrundan i Nyköping 2 mars, där hon ställs mot Arvingarna och bidraget ”I do” om en plats i den stora finalen.

Men nu står det klart att Rebecka redan är en vinnare.

Anledningen? Hon har nämligen förlovat sig med sin stora kärlek!

LEKSAND 20190214 Artisterna som tävlar mot varandra i tredje deltävlingen i Mello samlade under pressträff på torsdagen. Från vänster: Rebecka Karlsson, Omar Rudberg, Lina Hedlund, Martin Stenmarck, Dolly Style, Jon Henrik Fjällgren och längs fram gruppen The lovers of Valdaro. Foto: Claudio Bresciani / TT

Det är på Instagram som Rebecka och kärleken Tim Nilsson visar upp kärleken. De har varit öppna med sitt förhållande under en längre tid och Rebecka berättade också i intervjuer vid Melodifestivaldeltävlingen i Leksand om den stora kärlekslyckan.

På Instagram har hon hyllat sin pojkvän, bland annat med orden:

”Älskar dig till jordens ände! Vi har en så stark kärlek mellan oss! Vill alltid vara med dig! Jag är din! Då, nu och alltid”.

Och nu visar de alltså upp förlovningsringarna!

”Jag behövde inte kyssa en massa grodor för att hitta min prins”, skriver Rebecka Karlsson till bilden.

Hundratals fans och vänner har redan gratulerat henne i kommentarsfältet!

Stort grattis till er båda, och lycka till i Andra chansen Rebecka! ? DELA gärna vidare för att skicka grattishälsningar!

LÄS MER: Allt om Melodifestivalen 2019: Tv-tider, artister och resultat – de är klara för finalen

Melodifestivalen 2019: Artister, TV-tider och resultat