Läkarnas besked till Jill Johnson – efter två veckors sjukdom

Mitt under pågående turné av showen ”That´s life”, åkte Jill Johnson på en virusinfektion som tvingade henne att ställa in precis allt. En sängliggande Jill bad då fansen om ursäkt, och lovade att snart vara tillbaka Men till hennes stora sorg höll viruset i sig.

Men nu, efter två kämpiga veckor, har vinden äntligen vänt. Efter läkarnas senaste besked skickar Jill en varm hälsning till alla sina fans:
”Tack för visad förståelse, tålamod och kärlek längs vägen! Nu kör vi!”, säger Jill.

Det första folkkära Jill Johnson gjorde när läkarna sa att hon fått luftrörskatarr var att be sina fans om ursäkt. Efter läkarnas bud tvingades hon ställa in alla sina shower och evenemang till hon blev friskförklarad.
”Kära publik. Jag är så ledsen, men jag blir tvungen att ställa in hela helgens shower på grund av en tuff luftrörskatarr och djävulsk hosta. Ni vet den där hostan som stjäl rösten, all sömn och ger en magmuskler med mördande träningsvärk”, skrev Jill då på sociala medier.

Foto: JONAS EKSTRÖMER / TT

Igår kom läkarnas besked

Sedan dess har hon kurerat sig i iver om att bli frisk och kunna sjunga, och igår kom läkarnas positiva besked.

”Äntligen, Äntligen, Äntligen får jag sjunga i helgen!”, skriver Jill Johnson, som i glädjeruset passar på att tacka folket.
”Tack för visad förståelse, tålamod och kärlek längs vägen! Nu kör vi!!”, skriver Jill Johnson till sina följare på Instagram.

Vad härligt att höra att Jill Johnson äntligen är frisk. Nu  visar vi henne att hon är så välkommen tillbaka. Dela gärna för att hylla härliga Jill Johnson.