GLÄDJEBESKEDET: Rolf Lassgård gör efterlängtad comeback i ”Jägarna”

Nu är snart längtan över.

Nu meddelar äntligen TV4 att andra säsongen av populära ”Jägarna” tillsammans med Rolf Lassgård är i full gång.

Och inför den nya säsongen får han dessutom finbesök av bland annat skådespelaren Lena Endre.

– Det är utmanande både fysiskt och psykiskt, och så har också starten för denna säsong varit!, säger Rolf Lassgård i ett pressmeddelande.

1996 såg thrillerfilmen ”Jägarna” först dagens ljus.

Kriminalassistent Erik Bäckström hade lämnat Stockholm efter flera års arbete för att återvända till Norrbotten.

Men att återvända till hembygden visade sig vara allt annat än lätt, speciellt när hans bror kan vara inblandad i en härva av tjuvjakt.

Erik Bäckström som spelades av Rolf Lassgård återvände även för en uppföljare och 2018 kom en ”Jägarna” som tv-serie.

Jägarna, Rolf Lassgård
Foto: Harmonica Films/TV4

Tv-serien blev väldigt populär och nu kan även TV4 ge besked om att serien kommer få en till säsong, till tittarnas stora glädje.

Man vet ju lite vad som väntar när det är dags för inspelning av Jägarna. Det är utmanande både fysiskt och psykiskt, och så har också starten för denna säsong varit, säger Rolf Lassgård i ett pressmeddelande.

Detta kommer säsong två handla om

Enligt TV4 kommer den nya säsongen handla om hur gamla sår rivs upp.

”Joar Särn (Simon J Berger) som dömdes för mord 15 år tidigare, hävdar sin oskuld och Erik måste ifrågasätta sitt agerande, kanske har han begått ett ödesdigert misstag. Erik hamnar mitt i en hård konflikt mellan de som är övertygade om att Särn är en kallblodig mördare och de som tar honom i försvar”, skriver de i ett pressmeddelande.

Rolf Lassgård
Foto: Frankie Fouganthin/Wikkicommons

Nya stjärnor i ”Jägarna”

Inför den nya säsongen kommer dessutom skådespelaren Lena Endre och Simon J Berger från ”Torka aldrig tårar utan handskar”, även vara med i serien.

Jag är jätteglad att återigen få arbeta med Lena Endre efter vårt mycket spännande samarbete i Min pappa Marianne, men också att för första gången ordentligt få arbeta tillsammans med Simon J Berger. Vi har också fått ett otroligt varmt mottagande här i Älvsbyn, och det känns att Jägarna verkligen är en del av Älvsbyns historia. Det är jag stolt över, säger Rolf Lassgård.

Så kul! Detta ser vi verkligen fram emot! Kommer ni att titta? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida.