Gravida Sigrid Bernson sätter ner foten – efter kritiken om förlossningsplanen: ”Tänker liksom inte….”

Tidigare Let’s Dance-vinnaren Sigrid Bernson väntar sitt första barn tillsammans med artisten Robin Bengtsson. Graviditeten har nått sitt slutskede, och inför den stundande förlossningen bad Sigrid sina följare dela med sig av tips på saker att packa med sig. När hon sedan sammanställde en packlista möttes hon dock av en hel del mothugg. 

Professionella dansaren Sigrid Bernson, 33, har vunnit Let’s Dance två gånger. 2012 med fotbollsspelaren Anton Hysén, och 2014 med ständigt aktuella Benjamin Ingrosso

Förutom två vinster har programmet gett henne mötet med sin stora kärlek och blivande pappan till hennes barn. Det var när Sigrid dansade tillsammans med artisten Robin Bengtsson som gnistor uppstod. En tid efter inspelningarna gick de ut med att de var ett par. 

Sigrid väntar barn i september

I april i år meddelade Sigrid att hon och Robin väntar barn tillsammans. I ett inlägg på Instagram gjorde hon nyheten officiell: 

“En bulle verkar ta lite längre tid än de andra… I september blir Wille storebror och vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen”. 

Robin Bengtsson har sonen William, 9, sedan en tidigare relation, men Sigrid har inga barn sedan tidigare. 

I september är Sigrid och Robins bebis beräknad, och i och med att barnet är Sigrids första så bad hon sina följare om tips på saker att packa med sig till sjukhuset när det är dags. 

Råd från följare haglade in, och Sigrid tog fasta på flera. I ett inlägg sammanställde hon fem olika listor baserade på följarnas tips.

Kritiska kommentarer från följare

Det visade sig att många var långt ifrån överens om vad som behövs och inte, och Sigrid fick gå igenom en hel del kritiska kommentarer. 

“Lugn och fin nu. Du ska bara vara där en kort stund och sjukhuset har allt. Ska du föda på Danderyd så finns ingen duschkräm eller schampo i duschen på förlossningen. Så ta med hygiensaker till dig själv och myskläder att ta på sig. Bebisen behöver också kläder men går allt bra åker du ju hem dagen efter annars får väl Robin åka och hämta det du behöver”, skriver en i kommentarsfältet.

“Oj ska ni vara på bb flera veckor? alldeles för mycket grejer”, skriver en annan. 

“Överdrivet mycket grejer. Man använder inte hälften”. 

Då det fortsatte välla in kritiska kommentarer hänvisade Sigrid till inläggets text under. 

“LÄS DET HÄR!

För att slippa missförstånd. Det här är tips från er på saker som ni gillat att ha med er till BB.

Jag samlade alla tips i listor och tanken är INTE att man behöver ha med sig allt! Utan att man ska få inspiration och sen packa det som känns rätt för en själv!

Jag tänker liksom inte flytta in på BB”, förtydligar Sigrid Bernson i sitt inlägg. 

Vi önskar Sigrid och Robin all lycka till inför kommande förlossning.

LÄS MER: Sigrid Bernsons beslut för bebisen – beskedet med kärleken Robin Bengtsson: ”Det blir en…”