Gravidlyckan – Carina Berg och maken Erik väntar barn: ”Lyckliga och glatt överraskade”

Vilken familjelycka!

Carina Berg och maken Erik Berg väntar sitt andra gemensamma barn.

”Vi väntar på dig med massa kärlek och gos”, skriver Carina Berg på Instagram.

Det var 2017 som programledaren Carina Berg och fotbollsspelaren Erik Berg, tidigare Johansson, berättade att de blivit ett par. Sedan dess har det gått fort.

Under våren 2018 förlovade sig kärleksparet, och ett knappt halvår senare gifte de sig under en intim ceremoni i Vemdalen i december 2018.

Förra vintern fick Carina och Erik Berg också sin första gemensamma son, Otto. Detta efter en tids kamp för att bli föräldrar.

”Nu torkar vi glädjetårar och äter tårta”, skrev bland annat Carina Berg då på Instagram med en bild på familjen.

carina berg, erik berg
Foto: Instagram

Carina och Erik Berg ska bli föräldrar

Nu väntar alltså ytterligare ett tillskott i familjen. På sociala medier avslöjar kärleksparet sitt stora glädjebesked – de går i väntans tider på att få välkomna sitt andra gemensamma barn till världen!

”Lilla älskling. Välkommen till oss när du är färdigbakad till våren. Vi är fyra lyckliga och väldans glatt överraskade familjemedlemmar som väntar på dig med massa kärlek och gos”, skriver Carina Berg på Instagram.

Till texten har hon publicerat en bild på de sprudlande glada föräldrarna, där man också ser Carinas putande gravidmage i bilden.

Även maken Erik kommenterar glädjebeskedet på sociala medier. Han skriver: ”Ja, det är lite ofattbart men helt sant, Otto. En ännu mindre person än dig, ska snart komma till oss. Vi ska bli fler!”

carina berg, erik berg
Foto: Instagram

”Roligaste jag hört på länge”

Familjens härliga besked har fått många vänner och bekanta att skicka sina glada hälsningar och lyckönskningar.

”Nämen det var det roligaste jag hört på mycket länge”, skriver bland annat TV4-profilen Jenny Strömstedt i kommentarsfältet till Carina Bergs bild.

”Nej men hoppsan! Grattis och hurra. Så kul”, skriver programledaren Jessica Almenäs.

Sedan tidigare har Carina Berg också sonen Holger tillsammans med exmaken Kristian Luuk.

Stort grattis säger vi till Carina och Erik Berg, nu skickar vi våra varmaste lyckönskningar till hela familjen. Så kul för er och för Otto att få ett litet syskon!

carina berg, erik berg
Foto: Instagram