Stordalens nya besked – efter akuta pausen från allt

I början av oktober kom Gunhild Stordalen med ett överraskande besked. Hon meddelande att hon skulle ta en paus, och ställde därför in alla planer, och la allt jobb åt sidan. Hon sa även att hon skulle ta en paus i tystnad, vilket innebar att lämna ifrån sig sin dator och mobiltelefon.

Målet med pausen var att fokusera på sig själv och sin hälsa, vilket gjorde att hon checkade in på en hälsoklink utomlands.

Nu har hon återupptagit sociala medier, med ett besked till alla som följer henne.

 

Många följer Gunhild Stordalen i sociala medier för att få en inblick i hennes händelserika liv, men framförallt för att se hur hon kämpar mot sin sjukdom.

 

Foto: Foto: Lise Åserud / TT

 

Gunhild har varit känd för att vara stark och aldrig vika sig för att jobba, därför var det många som blev överraskade när hon meddelade att hon skulle ta en paus i total tystnad, i början av oktober.

Nu har hon ett nytt meddelande till sina följare.

Foto: Foto: Pontus Höök/NTB

”Äntligen tillbaka på jobbet”

I veckan lade Gunhild upp en bild på Facebook där man kan se att hon deltar på ett seminarium för FT Global Food Systems. Hon beskriver bilden med orden ”Äntligen tillbaka på jobbet”.

Finally back in business! Starting out at @financialtimes’ #foodsystems event by bringing in som gender balance😉 and…

Posted by Gunhild A. Stordalen on Wednesday, November 21, 2018

 

Så underbart att se att Gunhild mår så pass bra att hon har ork och lust att jobba igen. Hon är en riktigt eldsjäl. Dela för att skicka styrkekramar till Gunhild Stordalen. 

 

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/6E5OGzY1rirSd-U3rox8cgX93HukgtWAUU-QJuBf7yGIIDJWgOszuRKTpL73XOax?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]