Gunilla Persson i tårar efter läkarens besked: ”Det här var ett avgörande moment i mitt liv”

Gunilla Persson Biggest Loser VIP

Foto: TV4

Foto: TV4

59-åriga Gunilla har haft en tuff start på ”Biggest Loser”-äventyret. Efter att ha haft problem med ryggen har hon inte kunnat träna tillräckligt med deltagarna – och läkare tillkallades efter att Hollywoodfrun fick blödningar i underlivet som väckte oro och frågetecken.

Då togs prover och efteråt fick Gunilla order från läkare om att vila.

I måndagens avsnitt fick så Gunilla beskedet när läkaren ringde för att meddela svaret på proverna. Och beskedet var ett gott sådant för Gunilla: Läkaren meddelade att hon inte hade några cellförändringar.

– Det här var de bästa nyheterna. Tack så väldigt mycket för det, säger Gunilla i telefonen.

Med sjukvårdspersonal närvarande i rummet när hon fick samtalet blev känslorna för stora och Gunilla blir tårfylld av samtalet.

Foto: TV4

– Tack gode gud. Jag blir bara jättelättnad nu, säger Gunilla Persson i ”Biggest loser VIP”.

– Just nu känner jag lättnad, jag känner en form av befrielse. Det här var ett avgörande moment i mitt liv, säger Gunilla Persson.

När hon sedan berättar den glada nyheten för de övriga deltagarna möts hon av applåder från bland andra Kalle Moraeus. De är så klart också lättade för hennes skull.

Foto: TV4

– Jag är jätteglad för hennes skull, lika glad som henne nästan. Men fortfarande för hennes skull så hoppas jag att hon kan vara med på någon träning, säger ishockeylegendaren Pekka Lindmark i programmet.

[arve url=”https://www.tv4play.se/iframe/video/11792067″ /]

Så skönt för din skull, Gunilla! 

Exit mobile version