Gunilla Perssons nya besked om pojkvännen Bob – ärliga orden om relationen: ”Unikt förhållande”

Gunilla Persson har gjort succé med sin nya artistkarriär och blivit mycket uppmärksammad efter medverkan i Melodifestivalen.

Men bakom rampljuset har hon även funnit kärleken på nytt- och verkar helt klart både förälskad och lycklig.

Hon blev känd för hela svenska folket i samband med ”Svenska Hollywoodfruar.”

Gunilla Persson har skapat rubriker, blivit omtalad och mycket uppmärksammad genom åren.

Men inför årets Melodifestival stod det klart att TV-profilen valt en helt ny bana i livet. Hon bestämde sig nämligen för att satsa på musiken och ställa upp som tävlande.

– Jag älskar utmaningar. Så när jag då fick en förfrågan om att ställa upp i Melodifestivalen med en låt som handlar om mig själv kunde jag inte säga nej, berättade hon för Nöjeslivet inför tävlingen.

Därefter har hon fortsatt i samma bana och nu har hon skapat ny musik med Rasmus Gozzi, som tidigare bland annat arbetat mycket med Fröken Snusk.

Gunilla Perssons nya pojkvän

Men bakom rampljuset och nya artistkarriären har Gunilla också kommit med glädjande nyheter- hon har nämligen hittat kärleken på nytt.

– Han är ”businessman”. Mycket ”real estate”. Fastigheter och business. Han är ju otroligt förmögen så det är bra. Det hjälper alltid. Livet är så sabla hårt och svårt att leva utan pengar. Det är synd att det ska vara så. När jag inte tänker på ekonomi och pengar så är jag lycklig. Men när jag börjar tänka på det så blir jag olycklig, har hon sagt i en intervju med Expressen.

Det var i Filip Hammar och Fredrik Wikingssons podcast ”Filip och Fredrik svarar” som hon för första gången berättade om relationen.

KARLSTAD, SVERIGE 20240302 Gunilla Persson efter lördagens kvalfinal av Melodifestivalen 2024 i Löfbergs Arena i Karlstad. Foto: Jonas Ekströmer / TT
KARLSTAD, SVERIGE 20240302 Gunilla Persson efter lördagens kvalfinal av Melodifestivalen 2024 i Löfbergs Arena i Karlstad. Foto: Jonas Ekströmer / TT

”Vi har ett förhållande som är unikt”

Hon berättade då att de möttes genom gemensamma vänner och att det snabbt uppstod ett intresse. Däremot vill hon vara försiktig med att säga att hon är ”kär.”

– I podcasten frågade de ju: ”Är du kär i honom?”. ”Ja, lite grann” svarar jag. Och det stämmer nog, jag är lite grann kär, men inte riktigt kär som jag vill vara. Alltså, jag har inte lätt att bli kär. Man vill ju vara så här himlastormande härligt kär. Jag var väldigt mycket kär när jag var ung. Det blir inte det så lätt nu. Det kanske är något som växer fram på ett annat sätt än när jag var yngre. Jag är annorlunda nu, jag är inte så spontan, säger hon till Expressen.

I en ny intervju med Aftonbladet berättar Gunilla nu att deras relation är något utöver det vanliga och att hon känner stor tillit till nya pojkvännen.

– Jag tycker mycket om Bob och han tycker mycket om mig. Vi har ett förhållande som är unikt och väldigt speciellt där vi litar på varandra med många hemligheter.

Vi önskar dig all lycka till med kärleken, Gunilla!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev