Foto: TV3, Viafree/Youtube & Instagram @thegunilla

Gunilla Perssons stora oro – dottern Erika insjuknad i covid-19: ”Jag är chockad”

Tv-profilen Erika Persson har drabbats av covid-19.
Det uppger hennes mamma Gunilla Persson i sin blogg.
– Jag är naturligtvis orolig, skriver hon.

Gunilla Persson är återigen högaktuell i svensk tv efter sin medverkan i nya Ica-reklamen. I reklamsåpan syns hon nu som ”Ica-Stigs” (Björn Kjellman) sambo.

Björn Kjellman och Gunilla Persson i Ica-reklamen. Foto: Youtube
Björn Kjellman och Gunilla Persson i Ica-reklamen. Foto: Youtube

Tv-profilen och modellen är annars framför allt känd från ”Svenska Hollywoodfruar”. I den programserien fick tittarna bland annat följa familjens liv tillsammans, då Gunilla bodde med dottern Erika, 19, och sin mamma Iris, 96.

Men nu har Gunilla och familjen drabbats av ett bakslag.

I sin blogg berättar tv-profilen att dottern Erika – som numera studerar på Pitzer College i Los Angeles-trakten – har insjuknat i covid-19. Enligt Gunilla Persson har Erika till och med vårdats på akuten.

– Jag är chockad då jag sitter här med mamma på soffan och får veta av Erika att anledningen till att hon har blivit så sjuk igen (hon har varit två gånger på urgent care och en gång på emergency room de senaste veckorna) är att hon nu fått COVID. Ve och fasa! skriver Gunilla Persson i sin blogg.

STOCKHOLM 2019-08-28 Gunilla Persson är med i "Svenska Hollywoodfruar". Nordic Entertainment Group håller pressträff om höstens satsningar i TV3, Viaplay och Viafree. Foto: Naina Helén Jåma / TT
STOCKHOLM 2019-08-28 Gunilla Persson fotograferad i samband med ”Svenska Hollywoodfruar” och Nordic Entertainment Groups pressträff om programsatsningar i TV3, Viaplay och Viafree. Foto: Naina Helén Jåma / TT

Dottern har nyligen varit på musikfestival och Gunilla misstänker att hon kan ha drabbats av viruset efter detta.

– Jag tycker inte om musikfestivaler då man springer omkring som om Covid inte existerar och trängs med varandra utan masker för ansiktet, skriver Gunilla Persson.

Gunilla Perssons oro för familjen: ”Kommer vara mycket försiktig”

Hon passar samtidigt på att hylla sin dotter, som varit väldigt försiktig och isolerat sig under hela covid-19-pandemin. Att Erika Persson nu drabbats av corona gör att hon nu kommer få bo i gästhuset vid hemkomsten – framför allt av hänsyn till sin 96-åriga mormor Iris.

– Jag kommer att vara mycket försiktig och kan naturligtvis inte komma i närheten av Erika heller. Tack gode Gud att vi har gästhuset! skriver Gunilla Persson i sitt blogginlägg som hon avslutar med orden ”sköt om er allihop”, och vilket man kan läsa i sin helhet här.

Vi skickar våra styrkekramar till er och hoppas på god bättring! Krya på dig, Erika!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida!