Efter enorma viktraset: Nu avslöjar GW hur han gjorde

2017 tog Leif GW Persson ett hälsobeslut som innebar uppoffringar gällande mat och alkohol, vilka han tidigare haft ett osunt förhållande till i perioder av sitt liv.

Sedan dess har GW gått ner imponerande 36 kilo. För Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon berättar han om hur han håller vikten i sitt ”nya liv”.

Leif GW Persson ses numera i en allt smalare version av sig själv i TV. I flera tidigare intervjuer har han berättat att det är nyttigare kost, och minskad mängd alkohol som är anledningen till viktraset. Nu berättar han också om hur han håller vikten.

 

Jenny Strömstedt och Leif GW Persson
Foto: Anders Wiklund/TT

I ett videoklipp på Nyhetsmorgons Instagramsida frågar programledaren Soraya Lavasani hur Leif GW Persson gjort för att tappa så mycket i vikt, samt hur hans kostvanor ser ut numera.
– Det går hyggligt, tycker jag. I och med att jag inte kan träna så går det långsamt. Men jag försöker äta mindre. Det är en ganska självklart åtgärd om man ska gå ner i vikt, svarar GW.

Undviker bullar

Soraya sätter även prov på GW:s karaktär, och frågar om han ska ha en bulle.
– Nej, jag äter inte bullar. Jag ska undvika just bullar, säger Leif GW Persson, och säger att han försöker att äta som vanligt numera.

 

GW är för härlig. Det är starkt jobbat att gå ner 36 kilo när man kommit upp i ålder. Dela för att hylla och peppa GW.