Hanna Ferm och Liamoo berättar sanningen om relationen – tog sig direkt till final i Melodifestivalen 2019

Hanna Ferm och Liam ”Liamoo” Cacatian Thomassen tog sig direkt till final i Melodifestivalen 2019.

Deras intima duett ”Hold You” togs emot väl både i Malmö arena och hemma hos tv-tittarna – och efteråt var det många som hyllade deras magiska samspel på scenen.

Nu svarar de på frågan om vad de egentligen har för relation till varandra, i en intervju med Expressen.

MALMÖ 20190209 Hanna Ferm & Liamoo framför bidraget Hold You under Melodifestivalen deltävling två i Malmö Arena på lördagen. Foto: Johan Nilsson / TT

Liamoo och Hanna Ferm bjöd SVT-tittarna på en underbar duett – och tog sig direkt till final från Melodifestivalens andra deltävling tillsammans med Malou Prytz, 15.

Under veckans repetitioner och festligheter på plats i Malmö har duon setts nära varandra och deras samspel gick också genom rutan när de sjöng sig direkt till final.

– Vad underbart att få se lite heterosexuell kärlek, det är alldeles för lite av de på TV, sa programledaren Marika Carlsson skämtsamt i sändningen.

”I framtiden vet man aldrig”

Så vad har de egentligen för relation till varandra? När frågan kommer på tal säger de båda att de är vänner.

– Jag hade inte sagt nej. Men det är inget som har hänt än, säger Liamoo till Expressen.

Hanna Ferm:

– Vi är inte ett par. I framtiden vet man aldrig. Vi är unga, säger Hanna till Expressen.

När Liamoo får frågan om kemin mellan de båda svarar han så här.

– Jag känner mig trygg som fan med henne. Det var jag redan första gången vi skulle göra en duett. Och då kände vi inte ens varandra – det gör vi nu, säger Liamoo till Expressen.

Hanna Ferm: ”Vi höll kontakten efter Idol”

Till Nöjeslivet har duon berättat att de velat göra någonting tillsammans på scen ända sen tiden i Idol. Även då stod de för en bejublad duett tillsammans.

– Sedan duetten i Idol har vi sagt att vi vill göra något ihop. Vi höll kontakten och sen att det blev just Melodifestivalen ihop var en tillfällighet, säger Hanna Ferm till Nöjeslivet.

Inför deltävlingen pekades duon ut som favoriter, men Liamoo som tog sig till final för andra året i rad, försökte hålla de tankarna borta under sändningen.

– Om man heter Liam ska man inte tänka så. Jag försöker hålla tankarna borta och göra detta så bra som möjligt. Vi får hoppas på det bästa. Vi har såklart mål men inga förväntningar. Förra gången blev det värsta pressen för mig och nu vet jag att oddsen bestämmer ingenting. Allting handlar om vad man gör under tre minuter, säger Liamoo.

Nu står det dock alltså klart att de båda är i final i Melodifestivalen 2019! Dela för att gratulera och önska dem båda lycka till!

MALMÖ 20190209 Hanna Ferm och Liamoo gick direkt vidare till final under Melodifestivalen deltävling två i Malmö Arena på lördagen. Foto: Johan Nilsson / TT

LÄS MER: Melodifestivalen, TV-tider och resultat

Melodifestivalen 2019: Artister, TV-tider och resultat