Här är nya bilderna på ”Vår tid är nu” – som får oss att längta ännu mer till nästa säsong!

Vår tid är nu har gått fram som en ångvält i höst – och lockat närmare två miljoner tittare till varje avsnitt.

I måndags visades det sista avsnittet för seriens andra säsong, och nu får tittarna vänta tills nästa höst.

Då sänder SVT den tredje säsongen av dramaserien.

Nu ställer sig alla frågan om det också blir den sista om familjen Löwander – eller om det kanske blir ännu fler säsonger?

Samtidigt skickar SVT nu ut två bilder för att stilla fansens hunger. Det är de två första bilderna från inspelningarna av den kommande, tredje säsongen.

Foto: Johan Paulin/SVT

Det är fotografen Johan Paulin som varit med och tagit bilderna under inspelningarna. På bilden ovan ser vi så klart Hedda Stiernstedt i rollen som Nina Löwander.

Här nedanför har Stiernstedt sällskap av skådespelarkollegorna Mattias Nordkvist, Rasmus Troedsson och Simone Coppo i deras respektive roller som Gustaf, Bellan och Angelo.

SVT om framtiden för Vår tid är nu

SVT meddelar också att man funderar kring om det trots allt kan bli mer av Vår tid är nu. Det bekräftas av dramachefen. Frågan är i så fall om det blir i form av en hel säsong eller hur det kan bli.

– Det är massa saker uppe i luften för diskussion och inget är bestämt kring någonting. Någon film diskuterar vi inte, utan det handlar i så fall om ett nytt serieformat, säger SVT:s dramachef Anna Croneman till nyhetsbyrån TT.

TT ställer då frågan om varför man inte skulle vilja göra fjärde säsong när serien är så populär? Croneman svarar då:

– Det är en svår avvägning och mycket att ta hänsyn till. Det är en utmaning att hålla fast i seriens dna under en väldigt lång tid, särskilt när rollfigurerna ska åldras över tid och skådespelare som är 25 år ska spela 75.

Tills dess att beslut är taget får alla fans av tv-serien hålla till godo och vänta in den redan inspelade säsong tre, som har premiär på SVT hösten 2019.

Foto: Johan Paulin/SVT

Gilla och dela om du ser fram emot fler avsnitt med Vår tid är nu!

LISTA: 10 mest sedda tv-programmen 2017