”Har sex överallt i Let’s dance” – och här är paren som blev tillsammans efter tiden i TV4-succén

Let’s dance är ett av landets mest populära tv-program som varje fredag samlar miljontals svenskar framför dansunderhållningen.

Årets säsong är den 13:e i ordningen sedan TV4-succén startade 2006, då artisten Måns Zelmerlöw blev den första vinnaren tillsammans med sin danspartner Maria Karlsson.

Förra året var det förre fotbollsproffset Jesper Blomqvist och Malin Watson som tog hem vinsten efter en rafflande, direktsänd final mot alpint-stjärnan Anja Pärson och Calle Sterner.

Många kända svenskar har genom åren tävlat om äran i tv-showen, och i år verkar det som om Jon Henrik Fjällgren tillhör en av de stora favoriterna. Förra veckan tog han hem säsongens första tiopoängare av juryn som består av Tony Irving, Ann Wilson och Cecilia Lazar.

Följande danspar tävlar och är kvar under fredagskvällens femte avgörande i TV4-studion:

Viktor Frisk & Linn Hegdal
Martina Haag & Tobias Bader
Therese Alshammar & Calle Sterner
Gustaf Hammarsten & Jasmine Takács
Gunde Svan & Jeanette Carlsson
Daniel Norberg & Maria Zimmerman
Jon Henrik Fjällgren & Katja Luján Engelholm
Margaux Dietz & Alexander Svanberg

Samtidigt som dansarna och kändisarna genom åren har tävlat om äran i programmet, som i år leds av Tilde de Paula Eby och David Hellenius, får tittarna också följa intensiva träningsveckor och förberedelser då kändisarna under veckorna blir alltmer proffsiga dansare!

Men bakom kulisserna har det också genom åren skrivits om olika romanser. Bland annat träffades Laila Bagge och Niclas Wahlgren, som senare gifte sig, i programmet och Tony Rickardsson fann sin Christina Samuelsson under veckorna i dansshowen.

– Det är en bra fråga varför det blir så. Men så kan det bli ibland. Det var personkemin som stämde, sa Tony då till Expressen.

På senare år har också Samir Badran och Sigrid Bernson, båda aktuella i Melodifestivalen 2018, blivit ett par efter sin medverkan i dansshowen.

Samtidigt berättar Bianca Wahlgren Ingrosso, som var med i Let’s dance 2015, om kärleksryktena hon hört om.

Det var när Bianca Ingrosso medverkade i programmet ”Över bordet” på Youtube som hon berättade om när mamman Pernilla Wahlgren var med i Let’s dance 2012.

– Alltså den säsongen som mamma var med i, då låg alla med alla. Hon låg med två säger hon i programmet och skrattar. Hon var en liten ”hoe” back in the days, säger Bianca Wahlgren Ingrosso i Youtube-programmet ”Över bordet” enligt Aftonbladet.

I programmet bekräftar Bianca också att deltagare har sex på inspelningsplatsen.

– Nej men alla ligger i Let’s Dance, det kallas ju för skilsmässoprogrammet. Det finns ju säckar inne i replokalerna där det finns lite fläckar på säckarna. Folk har sex överallt.

https://www.instagram.com/p/BFpDnWlTJzz

– Folk har sex överallt. Du måste tänka att den här partnern gör alltihop med dig. Spenderar flera timmar ihop, rör vid varandra, byter om tillsammans, spraytannar och alla springer runt nakna. Man är där till klockan ett på natten och känner att det är bara är ”du och jag mot världen”. Man får ett slags companionship.

https://www.instagram.com/p/BDqr4tXzJw5

Bianca var själv med i programmet tre år senare – och slutade då på andra plats efter Elisa Lindström.

https://www.instagram.com/p/BFE9EUATJ1K

Det året var Jessica Almenäs och David Hellenius programledare – men i år och ifjol är det Tilde de Paula Eby som leder showen med David.

2017 blev de utsedda till landets bästa kvinnliga respektive manlige programledare på Kristallengalan.

https://www.instagram.com/p/BTtmvHNjHSg

Vem håller du på i Let’s dance? Dela gärna vidare och skriv en kommentar så att dina vänner får veta.