Heidis vågade utspel efter beslutet i Bonde söker fru: ”Kan inte hitta någon bättre än mig”

Det har stormat ordentligt på en av gårdarna i årets säsong av Bonde söker fru, och i det senaste avsnittet valde en av deltagarna att lämna programmet frivilligt. Just innan bonden Pär Eric ”Peja” Nilsson skulle fatta ett beslut om vilka två kvinnor som skulle få stanna kvar så valde Heidi att packa sin väska självmant. 

“Jag kan hitta någon bättre än honom”, sa Heidi till TV4

Bonden Pär Eric ”Peja” Nilsson har haft det mer dramatiskt runt sig än de andra bönderna i årets säsong av Bonde söker fru

Attraherad av och rädd för Heidi

I ett tidigare avsnitt, när Pejas barn var på besök för att träffa de tre kvinnorna han fastnat mest för, förklarade Peja att han känner attraktion till den kvinna han samtidigt är rädd för. 

Heidi, som är en av de tre kvinnorna som tillbringat mest tid på Pejas gård, utmärkte sig snabbt då hon redan i första avsnittet sa att hon var kär i Peja.

Efter ett svartsjukedrama berättade hon för Peja att hon älskade honom.

“Jag har känt lite extra för Heidi hela tiden, men hon är lite misstänksam. Jag tror att det kan övergå i svartsjuka. I lagom mängd kan det kännas bra, men det kan bli skitjobbigt i längden”, sa Peja i ett tidigare avsnitt av Bonde söker fru.

Valde att åka hem

I onsdagens avsnitt var det dags för Peja att belsuta vilka två av Heidi, Benita och Camilla som skulle få stanna kvar till sist på gården, ett beslut han våndats inför. 

Men innan dagen hann började hade Heidi börjat packa sin väska, då hon själv beslutat att åka hem. 

“Jag känner inte att mina känslor är besvarade”, förklarade Heidi när Peja frågade varför hon packade. 

Foto: TV4

”Jag kan få någon bättre än honom”

När programledaren Linda Lindorff fick höra att Heidi ville åka hem kom hon till gården för att ta reda på vad som låg bakom beslutet. 

Peja berättade att han tyckte att det var tråkigt att Heidi kände som hon gjorde. Men Heidi höll fast vid sitt beslut om att lämna gården. Detta trots att hon tidigare sagt att hon älskar bonden Peja

”Jag kan hitta någon bättre än honom, men han kan inte hitta någon bättre än mig”, sa Heidi till TV4, innan hon lämnade gården och lämnade de andra mållösa. 

Vad tycker du om årets säsong av Bonde söker fru? Dela gärna med dig av dina åsikter i kommentarsfältet på Facebook.