Helena af Sandeberg sjukdomsbesked – ställer nu in

Ikväll är det dags för Guldbaggegalan i Stockholm och en av den som skulle dela ut pris är skådespelaren Helan af Sandeberg.

Men nu meddelar hon att hon tvingas ställa in sin medverkan.

”Tanken på att kräkas i direktsändning känns inte så lockande”, skriver af Sandeberg på Instagram.

Under måndagskvällen blir det stjärnglans på Cirkus i Stockholm när årets Guldbaggegala går av stapeln.

En av de stjärnorna som skulle dela ut pris under kvällen är skådespelaren Helena af Sandberg.

View this post on Instagram

Nyårsmorgon med klarblå himmel.🦋 Känner hur hoppet växer. 2020 är på ingång med ljuset. Så måste det vara.☀️ 2019 har varit ett märkligt år. Fantastiskt på många sätt. Yrkesmässigt har jag t ex. under hösten haft ett av mitt skådespelarlivs allra lyckligaste upplevelser under inspelningen med Colin Nutley och en hel drös fantastiska kollegor. Ren skådespelarlycka.❤️ Och tidigare under året upptäckte jag skrivandet tillsammans med finaste @jonnamn ❤️ Så stort att hitta ett nytt uttrycksmedel.Och nu är vi på väg mot stordåd..Faktiskt!!💫 Jag har också i krislägen än en gång fått bevisat att jag har dom bästa vännerna en människa kan ha. På riktigt.❤️ Men 2019 har också varit ett reflektionens år. Sällan har jag funderat så mycket. Över sakernas tillstånd. Dom stora och dom små. Min konklusion är nog att allt är mycket mer komplicerat än man tror. Än vi kanske vill att det ska vara. Vi människor inte minst. Politiskt definitivt. Rörelser ,kamper hur saker ska göras och skötas. Jag är så väldigt trött på tvärsäkerheten och slagorden just nu. Dom stora orden.Dom snabba lösningarna. Den hårda tonen. Jag tror inte alls på den vägen. Jag längtar efter ledare med egna visioner.Som tar saker på allvar. Som orkar söka långsiktiga( och ja ibland tråkiga) lösningar istället för kortsiktiga populistiska åtgärder som gör sig bra i rubrikform. Och jag önskar att vi alla ( jag också) kunde tänka längre än näsan räcker. Tänka längre än att maximera lyckan, framgången och välståndet för oss och dom våra. Tänka mer på oss alla , på våra barn och dom som kommer efter. Jag önskar oss alla en snällare , kärleksfullare värld.. Och jag önskar att jag får fortsätta att dela mitt liv med dom ljuvligaste barnen i universum. Alfred och Ava. ❤️❤️ På alla livets dagar både dåliga som bra gör ni allt värt det. Lyckan att få vara er mamma är så stor. Tack Gud och hela Alltet för er.❤️ ( men ok..om universum vill skicka mig en själsfrände-prins som gillar att skruva i glödlampor under 2020 vore det också fint😂.Nothing less dock.) Gott nytt år kära vänner och medmänniskor! Låt oss hoppas 2020 blir året då ljuset segrar!🔥 Störst av allt är kärleken! Till er alla; #gottnyttår❤️

A post shared by Helena Af Sandeberg (@helenaafsandeberg) on

Men på sin Instagram meddelar stjärnan att hon nu tvingas ställa in.

”Så man skulle delat ut pris till fantastiska kollegor på guldbaggegalan ikväll… Men vinterkräksjukan ville annorlunda…”, skriver af Sandeberg på Instagram.

”Askungen blir hemma”

Hon skriver vidare om kläderna och smyckena hon hade tänkt på sig och att hon skulle känna sig som en prinsessa.

”Men tanken på att kräkas i direktsändning känns inte så lockande trots allt… Så askungen blir hemma…”, skriver af Sandberg.

Helena af Sandeberg syntes senast i tv-serierna ”Alex”, ”Finaste familjen” och ”Störst och allt”. Hon gjorde också en roll i filmen ”Eld och lågor” som har flera vinstchanser på  galan i kväll.

Nu skickar vi alla våra styrkekramar till fina Helena! Hoppas du mår bättre snart!