Ingvar Oldsbergs tuffa sjukdomskamp – drabbades av corona: ”Det gör ont, det gör det verkligen”

Ingvar Oldsberg

Ingvar Oldsberg

Den tidigare ”Bingolotto”-programledaren Ingvar Oldsberg har länge kämpat med svåra smärtor.

Men nu berättat tv-legendaren att han dessutom drabbats av coronaviruset.

– Varit så otroligt orkeslös, säger han till Aftonbladet.

För våra äldre har det varit en tuff tid.

Även om reserestriktioner har lättat något, är det fortsatt kontaktförbud som gäller på landets äldreboenden, och alla som är 70 plus ska dessutom fortsatt minimera social kontakt.

Ingvar Oldsberg som tillhör riskgruppen att drabbas av coronaviruset, då han är 75 år har under lång tid kämpat med hälsan.

 Tv-legendaren har dåliga höfter, artros i knäna och dessutom diskbråck, som han berättade om för Aftonbladet tidigare i år.

Foto: Håkan Dahlström/Wikkicommons

Men nu har tv-profilen varit med om ännu ett bakslag.

Ingvar Oldsberg berättar nämligen att han haft corona.

– Jag tog ett test och det visade sig att jag har haft corona. Jag fick också besked att jag har antikroppar, så nu går jag väl säker i ett par månader i alla fall. Killen som gjorde testet sa att man inte kan garantera hur länge antikropparna hänger med och fungerar, säger Ingvar Oldsberg till Aftonbladet.

Ska göra nytt test efter corona

Ingvar berättar för tidningen att han inte upplevt några svårigheter med andningen eller feber.

– Men jag har däremot upplevt en osannolik trötthet och varit så otroligt orkeslös. Och så har det känts i tre till fyra månader, det är länge. Jag har även känt av smakförändringar. Därför tänkte jag att det var lika bra att göra ett test. Och nu har jag uppenbarligen lyckats besegra coronaviruset eftersom jag nu har antikroppar. Men jag ska göra ett test till, man vet ju inte hur respektive test fungerar, säger han till tidningen.

Foto: Christine Olsson / TT /

Lider av svåra ryggsmärtor

Idag är Ingvar frisk från corona, men ryggsmärtorna kvarstår.

– Det gör ont, det gör det verkligen. Jag var nyss på apoteket och hämtade ut smärtstillande mediciner. Men jag håller mig flytande.

Skönt att höra att du mår bättre Ingvar! Vi skickar styrkekramar till dig och hoppas att även ryggsmärtorna kan gå över!

Exit mobile version