Irma Lethosalo bryter tystnaden om sin beundrare – nya orden om kärlekslivet: ”Det finns en…”

Irma Lehtosalo

Foto: Tv4

Irma Lehtosalo tog Sverige med storm efter programserien ”Marko och Irma”.

Sedan dess har hon blivit en offentlig person och beundrarbreven trillar in.

Nu berättar hon om statusen på kärlekslivet.

Marko och Irma tog tv-tittarna med storm när de under vårvintern syntes i programserien i TV4 med samma namn.

Då Irmas röda lilla stuga var i dåligt skick och full av svartmögel hade mor och son Lehtosalo ett stort projekt och det var att bygga ett nytt hus till henne.

I både med och motgångar fick man följa mor och son när de byggde huset från start. Dessutom bjöd den underbara duon på galna upptåg och utflykter.

Och till slut stod det nya L-formade huset klart.

– Det här huset blev bättre än jag hade tänkt från början. Men det är morsan värd, sade Marko.

Efter att programmet sänts har både mamma och son hyllats stort av tittarna. På Nöjeslivets Facebook-sida har hundratals tv-tittare hört av sig med glada tillrop.

– Ni är helt underbara! Så härliga personligheter bjuder på er själva både skratt och gråt, men jag förstår Irma som bott i röda huset länge då är det svårt att plocka bort sina saker och bo med sin son Marko. Och barnbarn och hundarna heja heja man får skratta mycket jag bara älskar er, skrev exempelvis en nöjd tittare i en kommentar på Nöjeslivets Facebook-sida.

Nyligen kom duon med beskedet att det också kommer en ny säsong.

LÄS MER: GLÄDJEBESKEDET: ”Marko och Irma” får en ny säsong – då återvänder stora tittarfavoriten i tablån

Irma stoppas på gatan

Via sin medverkan i tv-programserien har Irma också blivit en offentlig person. Hon gör just nu succé som influerare i sociala medier, där hon redan har hundratusentals följare. Dessutom har hon släppt två låtar, ”Vatten och eld” och ”Bävling” tillsammans med Markoolio.

Men att bli känd över en natt är inte alltid lätt. I en intervju med Aftonbladet berättar Marko och Irma att hon knappt kan gå ut utan att bli stoppad på gatan längre.

Att gå fram och prata på stan har Irma inget problem med, men när folk kör förbi för att titta in huset eller knacka på tycker hon att det är över gränsen.

– Det är roligt när barnen kommer fram, men jag fattar ingenting. Men det kör förbi bilar med folk här utanför huset hela tiden. De har till och med knackat på dörren och det är inget kul. Man måste få vara privat, säger hon till Aftonbladet.

Marko och Irma. Foto: Gabriel Liljevall/TV4

Irma om kärlekslivet

Irma lever själv och har njutit av att inte behöva anpassa sig för någon.

– Mitt kärleksliv är lugnt, jag behöver ingen man. Jag har mina hundar och min katt, och så mina barn och barnbarn, har hon sagt i en tidigare intervju med Aftonbladet.

– Jag behöver ingen jävla gubbe här, usch! Jag kan titta på vilken kanal jag vill, och jag kan bestämma vad jag vill, det är så skönt.

Även denna gång är hon ärlig med vad hon står och på frågan om några herrar har hört av sig, svarar hon:

– Det finns en man som vill träffa mig. Men jag tänker dröm du bara… Haha!, säger hon till Aftonbladet.

Och på frågan om de ska träffas, svarar hon:

– Nej, helvetti! Uh!

Exit mobile version