Irma mitt i otäckt drama med Marko – polisen är inkopplad efter olyckan: ”Farligt”

Familjesemestern i Sverige fick en tråkig vändning för Marko ”Markoolio” Lehtosalo och mamma Irma, skriver Hänt.

Irma Lehtosalo har som 60-plussare blivit en av landets mest älskade tv-profiler.

Hon har gjort stor succé tillsammans med sonen Marko ”Markoolio” Lehtosalo i kombinerade bygg- och livsstilsserien ”Marko & Irma” på TV4. Programmet skildrar mor och son när hennes nya hem kommer på plats, och i den andra säsongen som sändes i våras hamnade fokuset i stället på trädgården.

Dessutom åkte de Finlandsfärja och då passade Marko, som själv slog igenom som artist med hitlåtar som ”Vi drar till fjällen” och ”Mera mål” runt millennieskiftet, på att överraska mamma.

En överraskning som hon sent ska glömma. Marko berättade i tv-programmet att de förr i tiden bodde i hytten längst ner i båten. Men den här gången skulle de i stället få åka högst uppe.

– När vi åkte Finlandsfärja när jag var liten var det hytt under motorn. När man drog isär gardinerna var det en spegel. Nu när det åks Finlandsbåt så är kontrasterna stora mot förr. Det blir kul för morsan med kontrasterna. Hon har aldrig varit med på Finlandsbåt sen jag slog igenom, säger Markoolio i programmet, där tittarna fick se hur rörd Irma var över draget.

Artikeln fortsätter under bilden.

Och mor och son Lehtosalo hänger ihop även under den här sommarens semesterledighet. De har rest en hel del runtom i Sverige.

Marko och Irma mitt i drama på vägen

Men när familjen var på väg till Dalarna när semesterlugnet plötsligt förbyttes i en ovälkommen biljakt, berättar Markoolio i Rix Morronzoos direktsändning. Han blev av med backspegeln på kuppen när krocken var ett faktum.

Enligt Marko var det den andra bilen som körde upp bakom dem – och efter agerandet blev han upprörd och försökte köra ikapp den andra bilen.

–Jag låg bakom bilen, och jag visste inte hur mycket skada jag hade fått eftersom den körde slalom på vägen. Jag tänkte att föraren kanske var drogpåverkad eller full, säger Markoolio i Rix Morronzoo, enligt veckotidningen Hänt.

Han berättar att de ringde till polisen som i sin tur uppmanade dem att följa efter bilen, vilket de gjorde. Irma försökte dessutom ta kontakt med den andra bilen genom att banka på egna rutan, dessvärre utan resultat, skriver sajten.

Foto: TV4

– Jag fotade registreringsnumret och ringde polisen. De sa att de skulle försöka kontakta personen, men jag sa att de måste skicka en bil eftersom föraren verkade farlig. Vi låg i 80 km/h och det var verkligen farligt, säger Markoolio i Rix Morronzoo.

Det hela slutade med att Marko och Irma lät den andra bilen, som enligt Marko var nära att krocka även med andra bilar, åka iväg.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version