Foto: Shutterstock/Shutterstock

Jackie Chans okända dotter blev hemlös

Jackie Chan är en välkänd skådespelare som har haft enorma framgångar genom åren med sina ikoniska kampsportsfilmer. Men för många år sedan uppdagades en skandal kring stjärnans utomäktenskapliga dotter, Etta Ng Chok-lam, som han fick med Elaine Ng Yi Lei.

Så här lever okända dottern idag.

Det är få personer inom filmbranschen som har ett lika känt namn som Jackie Chan. Genom åren har han blivit berömd världen över för sina olika roller. Med ikoniska insatser i storslagna klassiker har han skrivit in sig i filmhistorien.

Men trots karriärens framgångar har hans privatliv varit betydligt mer turbulent.

År 1999 höll Jackie Chan en presskonferens i Hongkong där han berättade om sin affär med skönhetsdrottningen Elaine Ng Yi Lei, som då var gravid. Vid den tidpunkten var Chan gift med Joan Lin, och de hade tillsammans sonen Jaycee Chan.

– Jag har gjort ett misstag som många män i världen gör, sa han då, enligt Mammamia.

Blev hemlös

Senare har han även beskrivit händelsen i sina memoarer.

”När nyheten om affären jag haft, som resulterade i ett barn, bröt ut, var medieuppståndelsen som en bomb som exploderade,” skriver han, enligt People. ”Jag ville ringa Joan, men jag visste inte vad jag skulle säga. Jag skulle inte kunna förklara detta. Det var inget misstag jag kunde rätta till bara genom att säga ’förlåt’.”

Chan ska inte ha haft någon kontakt med dottern under hennes uppväxt, men 2018 skapade Etta Ng rubriker genom en Youtube-video som hon gjorde tillsammans med sin flickvän. Där berättade Etta och flickvännen Andi att de var hemlösa.

– Vi har varit hemlösa i en månad på grund av homofobiska föräldrar. Vi har mestadels levt under en bro, sa Etta Ng enligt Expressen.

– Ingen bryr sig ett skit. Jag älskar henne och allt är så frustrerande.

Jackie Chans okända dotter Etta Ng

Etta Ng har också uttalat sig om att hon inte har någon relation till sin pappa och att han inte funnits där för henne.

– Jag har inga känslor för honom. Han är min biologiska far, men han finns inte i mitt liv, sade hon till Express 2015, enligt People.

Enligt Daily Mail har hon också uttryckt att han aldrig har stöttat henne ekonomiskt, inte med ”en enda cent,” trots sin stora förmögenhet.

– Jag vet att jag har misslyckats med relationen till min dotter. Men hennes mamma är den sortens person som gjort situationen omöjlig att hantera, sa Chan 2004, enligt Daily Mail.

Idag är Etta Ng 24 år gammal. Efter Youtube-klippet gick hon och Andi ut med att de hade gift sig, men sedan dess har de hållit sig borta från rampljuset, rapporterar Hello!. Etta Ng har raderat sina sociala mediekonton, och Jackie Chan har inte gjort några offentliga uttalanden om sin dotter.

LÄS MER