Jennifer Aniston, 55, får fansen att tappa hakan

Jennifer Aniston

Foto: Danny Moloshok/AP

Jennifer Aniston bländade fansen när hon dök upp på Emmy Awards 2024 i en gnistrande champagnefärgad klänning som hon säger ”hölls ihop” med pärlor och strass.

Välsignad med ”tidlös skönhet” lämnade den 55-åriga stjärnan många människor andlösa när hon lyste upp den röda mattan på sin väg till samlingen av Hollywoods elit.

Men vissa kritiker börjar tröttna på hennes enkla glamour och menar att hon är ”överskattad” och ”alltid bär samma stil”.

År 2002 gick Jennifer Aniston på röda mattan på Emmy Awards, där hon tog hem sin första vinst för sin roll som Rachel Green i succéserien Vänner.

Aniston, som då var 33 år, dök upp i en rosa sidenklänning från Christian Dior med gnistrande paljettpärlor och en halterneck som framhävde hennes fantastiska silhuett. Stjärnan lämnade sitt blonda hår löst och de naturliga vågorna föll över hennes axlar.

När hon klev upp på scenen för att ta emot sitt pris för Outstanding Lead Actress in a Comedy Series, höll den genuint överraskade stjärnan sin Emmy i ena handen och tackade sin ”familj och sina kära vänner”, tillsammans med sin ”käre make” Brad Pitt, som hon skilde sig från 2005.

Nionde Emmy-vinsten

Söndagen den 15 september gick Aniston återigen på röda mattan på Peacock Theater i Los Angeles för Television Academy’s Emmy Awards, där hon fick sin nionde nominering i karriären, den här gången för sin roll som Alex Levy i The Morning Show.

Stjärnan var ”Picture Perfect” i en skimrande axelbandslös klänning som omfamnade hennes vältränade kropp, och hennes solkyssta hår flöt löst över hennes axlar. För att göra hennes look ännu mer glittrande bar hon ett diamantarmband från Tiffany & Co. på handleden.

Aniston, som enligt Vogue kan ”bära en påse över huvudet och vi skulle fortfarande vara besatta”, bar en naturlig makeup som framhävde hennes perfekta drag och målade naglarna i en gnistrande vit färg.

Jag håller ihop med varje tum av mitt liv”, sa Aniston till Entertainment Tonight om sin klänning, gjord av strass och pärlor. ”Det är Oscar de la Renta, det är enkelt och det är vackert.

”Alltid samma sak

Men det är inte alla som uppskattar hennes avskalade stilar och menar att alla hennes looks är likadana.

Omg ändra [din] look, alltid samma”, skriver en kritiker medan en annan säger: ”Hon är vacker men [det är] alltid samma!

En tredje skriver dessutom att ”hon har gjort den här looken så många gånger”, medan en tredje menar att hon är ”överskattad!”

Andra användare försvarade Aniston på ett aggressivt sätt och bad kritikerna att hålla tyst: ”Vissa av er är sådana jacka$$es!!! Om du inte kan säga något positivt, håll käften. Hon ser vacker ut, som alltid.”

En annan skriver: ”Jag kan inte fatta hur okunniga de här människorna är, Jennifer ser alltid elegant och vacker ut och alla klänningar hon bar var olika och eleganta, inte likadana.

Andra hyllar hennes ”tidlösa skönhet”.

Absolut, vacker och fantastisk”, skriver en Facebook-användare medan en annan skriver: ’Hon förändras aldrig…vacker’.

En tredje tillägger: ”Hon ser fantastisk ut”, och berömmer hennes enkla stil. ”Mindre är mer. Hon har inte överdrivit vare sig smink, hår eller smycken och ser vacker ut.

En annan tillägger: ”Vilken tidlös skönhet.

Vad tycker du om Jennifer Anistons fantastiska stil på Emmy Awards? Dela gärna dina tankar med oss och dela sedan denna story så att vi kan höra vad andra har att säga!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version