Jenny Alversjös glädjebesked – efter stroken: ”På benen igen”

Det har nu gått fyra veckor sedan TV4-profilen Jenny Alversjö drabbades av en stroke.

Nu berättar tv-profilen ett glädjande besked på sin Instagram efter svåra sjukdomstiden.

”På dagen fyra veckor efter den där söndagen jag aldrig kommer glömma en minut av”, skriver hon på Instagram.

Livet kan förändras på ett ögonblick.

Fråga bara TV4-profilen Jenny Alversjö som drabbades av en stroke för fyra veckor sedan.

I ett inlägg på Instagram berättade hon om den otäcka händelsen.

”Var så glad, stark och lycklig för några dagar sen och så – pang. Åskknallshuvudvärk och ilfart till akuten. Jag har fått en hjärnblödning. En stroke. Jag…mitt i livet. Frisk. Stark. Äter tristast och renast av alla”, skrev Jenny Alversjö då.

Sedan dess har hon varit sjukskriven från sitt arbete som programledare och några dagar efter stroken fick hon äntligen komma hem och passade även på att tacka för allt stöd hon fått efter stroken.

”Vill tacka för det enormt fina stöd och alla hälsningar ni skickat. Tusentals kommentarer. Ofattbart. Tack med hela mitt hjärta. Och tack Nyhetsmorgon för fina blommor”, skrev hon då.

Nya beskedet efter sjukdomstiden

Nu ger Jenny Alversjö ett glädjande besked.

”På benen igen. På dagen fyra veckor efter den där söndagen jag aldrig kommer glömma en minut av. Jag mår mycket bättre”‚ skriver hon på Instagram.

Efter all stöd och kärlek vill hon rikta ett stort tack till alla som funnits där.

”TACK alla ni tusentals som skickat kärlek, stöd och delat med er av egna erfarenheter. Betyder allt. Önskar jag kunde dela den uppslutningen med alla andra som drabbas”, skriver hon.

Åh så kul att höra att du mår mycket bättre nu Jenny! Alla styrkekramar till dig och hoppas vi får snart se dig i rutan igen!