Jenny Alversjös nya besked – 2 veckor efter stroken: ”Om jag skulle kunna fira min dotters födelsedag…”

För två veckor sedan drabbades TV4:s programledare Jenny Alversjö, 45, av en stroke.

Händelsen kom chockartat, men Jenny meddelade snabbt att hon var tacksam över att det inte gick värre.

Under de två veckor som gått sedan stroke har hon fått tid att reflektera, och nu meddelar hon vad som kretsat i hennes huvud.

Jenny Alversjö är en av Sveriges mest älskade programledare, i synnerhet på morgnarna då hon alltid syns med ett leende på läpparna i Nyhetsmorgon.

När hon för två veckor sedan drabbades av en stroke blev omvärlden chockade. Jenny verkade dock mest tacksam över att det inte gick mer illa.

Åskknallshuvudvärk och ilfart till akuten. Jag har fått en hjärnblödning. En stroke. Jag … mitt i livet. Frisk. Stark. Äter tristast och renast av alla. Men enligt läkarna har jag haft tur. Det har gått så bra det bara kan gå och jag mår under omständigheterna bra”, skrev Jenny Alversjö på sin Instagram då.

Hoppades kunna fira sin dotter

Två veckor efter händelsen har Jenny gjort en ny uppdatering, där om något hon drömt om att göra som tack och lov blev möjligt.

Tusen tankar kommer upp när livet stannar. Stora som små. En av de viktigaste var om jag skulle kunna fira min dotters födelsedag. Och så blev det. Stort grattis Olivia. Är så otroligt stolt över dig”, skriver Jenny Alversjö i ett inlägg på Instagram.

Fina Jenny Alversjö Nu skickar vi alla styrkekramar vi kan så att hon håller sig frisk.