Jenny Alversjös personliga ord till Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon

Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist är ett riktigt radarpar i TV4. Utöver sändningarna i Nyhetsmorgon får vi nu också möta duon när de intervjuar partiledarna i ett eget program inför det stundande valet.

Men på torsdagsmorgonen var det en annan rutinerad och omtyckt Jenny som dök upp i rutan bredvid Steffo, nämligen Jenny Alversjö. Och ifrån tv-studion i Stockholm skickade hon ut en pik till sin kollega före sändningen.

Nyhetsmorgon börjar ju sina direktsändningar redan före klockan 06 på morgonen, och man kan ju som tittare förstå att det kan vara svårt med sömnen ibland med ett sådant jobb.

Före sändningen pikade Jenny sin kollega Steffo på Instagram med de hjärtliga orden:

”Tog ett tag att väcka Steffo idag. Men nu har han både flossat och fäktats”, skriver hon skämtsamt till en bild av duon ihop från i morse.

I programmet fortsatte de att prata om sömnbrist och vilka konsekvenser det kan få, och hur studier som visar hur en sömnlös natt kan öka tillväxten av fett i kroppen.

”Det fattade nog alla utom Steffo”

I sändningen fortsatte sedan Jenny med sina skojfriska kommentarer. I samband med att duon diskuterade hur snabbt björnar kan springa skämtade Jenny till det med en referens till Orup:

– Då blir man ju hellre jagad av vargar…

Steffo fortsatte att tala om hur snabbt vargar också springer och att det nog är kört om man som människa skulle bli jagad av båda rovdjuren. Efteråt var det många som skrev på Jennys Instagram om skämtet.

”Jag fattade i alla fall ”jagad av vargar” skämtet! ;)” skriver en tittare i kommentarerna och får medhåll av flera andra.

”Det fattade nog alla utom Steffo”, skriver en annan.

”Blir så glad när du leder programmet”, skriver en tittare.

Jennys svar till tittarna

Jenny svarar sedan tittarna med orden:

”Haha! Vad bra. Kändes hopplöst där ett tag”, skriver Jenny och lägger till en skrattande gubbe i texten.

Här kan man se inslaget där vi får anta att Jenny refererar till Orups klassiska sång ”Jagad av vargar”. ?

Dela gärna vidare om du också tittar på Nyhetsmorgon – och förstod skämtet ?