Jesper Börjesson stöttas av tittarna – efter nervösa snedsteget i direktsändning

Jesper Börjesson är en folkkär programledare som kan bjuda på sig själv även fast han håller sig professionell genom alla direktsändningar. Men ingen är mer än människa, och även Jesper kan göra misstag.

Inför tisdagmorgonens sändning erkände han ett stort misstag som hade kunnat orsaka kaos, men han fick snabbt stöd av tv-tittarna.

Tisdagmorgonens avsnitt av Nyhetsmorgon hade kunnat börja som fullständig pannkaka om det inte vore för Jesper Börjessons professionalitet. Strax innan sändning råkade han med trötta ögon knyckla ihop sitt manus för att slänga det i papperskorgen, i tron om att det var skräp.

”Jaha, här han man slängt manus redan trots att klockan bara är lite i sex. Jag får väl göra så här så får jag hoppas att det löser sig”, säger Jesper Börjesson i klippet han själv lagt ut på Instagram, där han skrattar åt sig själv.

Hyllades med positiva kommentarer

Av kommentarerna att döma var det dock ingen som var orolig att det inte skulle bli bra ändå. Jesper hade nämligen en skara av fans bakom sig.

”Du är så ”duktig” att tror du skulle kunna klara dig utan”, skriver en av många som stöttade Jesper.

Så duktig som du är så går det säkerligen toppen även utan manus, men rätt kul var det ändå”

”Du är för härlig”, skriver en annan.

”Proffs behöver inget manus”

Jesper Börjesson är för härlig som kan skratta åt sina egna misstag. Dela för att visa att du följer honom i Nyhetsmorgon.