Jill Johnson tvingades ställa in – här är nya beskedet till fansen efter sjukdomen

Foto: TT/Wikimedia

Det var för två veckor sen som Jill Johnson gick ut och berättade för sina fans om sitt hastiga insjuknandet. Showen ”That´s life”, som Jill är aktuell med på Chinateatern i Stockholm, har hyllats av kritikerna, och förra helgen skulle artisten gjort flera föreställningar. Men dessa tvingades ställas in på grund av hennes tillstånd.

Det var en vecka sedan – nu meddelar Jill att hon är fortsatt sjuk.

”Otroligt tungt”

– Otroligt tungt att ställa in ännu en helg. Jag har gjort allt jag kan för att komma tillbaka till scenen, men jag är inte helt återställd, skrev Jill då via sin Instagram.

– Med den tydliga förbättring som ändå blivit på en vecka, så förstår och accepterar jag vikten av ytterligare en veckas vila och att inte sjunga innan jag är helt återställd. Showen är mitt max, i omfång, hjärta och själ. Jag vill ge er allt och jag vill sjunga i hundra år till!

Mitt i den svåra tiden har Jill också stöttats av sina fans.

Jill Johnson i publiken under sommarens sista ”Allsång på Skansen” 2017. Foto: Janerik Henriksson/TT

Hon har bland annat fått blombud hemskickat. Nu tackar hon fansen för det starka stödet hon känt – och levererar ett glädjande besked.

”När bästa fansen skickar ’krya på dig-blommor’. Tacksamhet! Jag är på bättringsvägen. Love you!”, skriver Jill Johnson på Instagram.

Jill har fått strikta order från läkarna att vara tyst – för att kunna komma tillbaka till scenen och sina fans så snart som möjligt.

Dela gärna för att önska ”krya på dig” till Jill.

Exit mobile version