John Lundviks bakslag inför Eurovision– nu avslöjar han skadan: ”Har ingen hud kvar”

John Lundvik vann våra svenska hjärtan när han tog hem segern i årets Melodifestival med ”Too late for love”.

Men nu kan tiden inför att förbereda sig inför Eurovision få sig en törn.

Nu avslöjar Mello-vinnaren om skadan.

John Lundvik har redan hunnit befinna sig i Tel Aviv för att förbereda sig inför Eurovision song contest. Det har varit möten med press och filmande inför det såkallade ”vykortet”.

Vykortet spelar alla artister in som en kort presentation om sig själva men också för att skicka med lite inspiration från hemlandet.

John som redan börjat arbeta med sitt vykort har nu åkt på en rejäl skada.

John Lundvik håller just nu på att förbereda sig inför Eurovision, men nu avslöjar han ett rejält bakslag. Foto: Jonas Ekströmer / TT

För Hänt berättar han om den första tiden i Tel Aviv.

– Vilket väder, vilken stad, vilket mottagande. Att alla kan låten i Tel Aviv, vi var runt på några hotell och restaurang och folk sjunger låten, berättar han för Hänt.

John Lundvik: ”Har ingen hud kvar”

Men skadan har ändå överträffat de goda erfarenheterna från Tel Aviv. Inspelningarna till vykortet tog nämligen 12 timmar, vilket gjorde att han ådrog sig en skada.

– Jag sa ja till rullskridskor men det skulle jag inte ha gjort. Så jag har ingen hud kvar på höger fot och ingen känsel på höger skinka av träningsvärken, säger han till sajten.

John Lundvik har ådragit sig en skada. Foto: Kim Metso/Wikkicommons

Försöker tänka positivt

Men han försöker att fortsätta tänka positivt och fokusera på att göra ett så bra nummer som möjligt.

– Det kan inte kännas bättre. Rösten är på topp, min form är på topp, mina körtjejer är på topp. Allt är bara ett stort yes! Sedan är oddsen bra också att vi går vidare från semifinalen till finalen, säger John Lundvik till Hänt.

Ojdå, så tokigt det kan gå! Nu håller vi tummarna för dig John! Skicka stöd och styrka till John genom att trycka på gilla-knappen!

 

Läs mer om...