Jon Henrik Fjällgrens nya besked – om framtiden i ”Så mycket bättre”

Jon Henrik Fjällgren, 32, har tagit medaljer i Melodifestivalen.
Nu öppnar han – för att kliva in i TV4:s sommarlada på Gotland.
– Varför inte? säger han till Nöjeslivet.

På lördagen går ”Så mycket bättres” 10:e säsong i mål. Jubileet avslutas med ett 65-årskalas för artisten Magnus Uggla på Gotland.

Genom åren har många folkkära artister varit med i TV4:s stora nöjessuccé. Samtidigt har även flera nya stjärnor tänds i programmet genom åren.

Nu ställer sig en annan folkkär artist i ledet – och öppnar för att vara med i framtiden.

Jon Henrik Fjällgren, som just nu är aktuell med sin nya singel ”The Way You Make Me Feel” – en kärlekslåt till sambon Maret Nystad – medger att han inte sett årets säsong av TV4:s Så mycket bättre.

– Nej, jag är dålig på att kolla på tv. Det har jag inte gjort alls.

https://www.instagram.com/p/B2UVJyDIfF3/

Öppnar för Så mycket bättre

Jon Henrik Fjällgren uppger att han ännu inte fått frågan att själv vara med i TV4:s cover-underhållning. Samtidigt är han själv öppen för att delta någon gång i framtiden.

Skulle du vilja? 

– Ja, varför skulle jag inte kunna? För jag menar, hemma när jag har vänner där och så, då sjunger jag enormt mycket svensk text. Då säger de: varför gör du inte cd på det? De tycker att jag är skitduktig.

STOCKHOLM 20190308 Jon Henrik Fjällgren efter fredagens genrep inför finalen i Melodifestivalen 2019 p Friends Arena. Foto Claudio Bresciani / TT

Jon Henrik säger att han kan mer än ”bara” jojka. Det fick tv-tittarna bland annat se i Melodifestivalen 2019, när Fjällgren både jojkade och sjöng på ”Norrsken”.

– Det var väl lite grann. När jag sjunger en text vill jag helst känna texten själv. Den låten var som gjord för Mello och skriven för det.

Vad tycker du, borde Jon Henrik Fjällgren vara med i ”Så mycket bättre”? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!

TV: 10 mest populära låtarna i ”Så mycket bättres” historia