Kikki Danielssons nya besked – efter alla år: ”Det är lite positivt i alla fall…”

Kikki Danielsson tvingas skjuta upp sin turné i vår.

Samtidigt lämnar veteranen nu ett nytt glädjebesked till alla sina fans.

Det är i ett videoinlägg på Instagram som schlagerstjärnan väljer att skicka en hälsning till svenska folket. Hon ger bland annat sin syn på coronaviruset, och berättar om sin egen framtid.

– Hej alla vänner, i Sveriges avlånga land, inleder Kikki Danielsson.

Hon förklarar att hon nu måste skjuta upp sin kommande turné.

– Eftersom coronaviruset lamslår inte bara Sverige utan även stora delar av världen är det många som är drabbade. Och vi som då har som yrke att sprida glädje och underhålla via musiken är inget undantag, säger Kikki Danielsson.

STOCKHOLM 20100713 Kikki Danielsson uppträder i tisdagens Allsång på Skansen. Foto: Maja Suslin / TT

Hon fortsätter:

– Allt eftersom paniken spridit sig i Sverige är det många artister och skådespelare som fått ställa in sina jobb eller skjuta dem på framtiden. Tyvärr gäller detta även mig och min kommande kyrkoturné i början på april. På grund av de rådande restriktionerna måste vi skjuta den på framtiden. Vad som är sagt i dag, september, men jag återkommer om detta. Vi hoppas bara ni har förståelse för detta, säger Kikki Danielsson i klippet.

Kikki och Refreshments gör gemensam sak – efter alla år

Men hon har också lite glada nyheter till alla sina fans. För efter alla dessa år i musikbranschen så är nu ett nytt samarbete på gång.

Danielsson har nämligen spelat in en låt med The Refreshments – rock- och countrybandet som varit aktiva sedan 1979.

– Men inom kort är det lite positivt i alla fall. Jag släpper en ny singel-CD och är då uppbackad av Refreshments. Det blir kul, hoppas ni är med då. Jag återkommer med datum om det och med datum om kyrkoturnén, säger Kikki Danielsson.

Som också har lite egna goda råd att ge oss alla i dessa oroliga tider.

– Tills dess sköt nu om varann, och var rädd om de gamla och sjuka. Och passa er för paniken, försök leva som vanligt. Tänk positivt, det gör jag. Puss och kram så ses vi, säger Kikki.

Här kan man se hela Kikkis hälsning till svenska folket:

Tack till er artister som vill sprida ljus i dessa oroliga tider. Dela gärna vidare om du också ser fram emot att få höra mer från Kikki Danielsson framöver!