Kikki Danielssons nya besked i karantänen – efter tuffa sjukdomstiden: ”Skulle behöva hjälp…”

Kikki Danielsson, vår älskade countrydrottning tvingades ställa in sin medverkan i ”Stjärnornas stjärna” på grund av sjukdom.

Sedan dess likt många andra har artisten spenderat tid i karantän under coronakrisen – och nu ger Kikki ett nytt besked.

Under de senaste månaderna har det varit en tuff tid för oss alla.

Den friheten som vi alla tog för givet är som bortblåst.

Även om vissa restriktioner upphävts så ska våra äldre fortsätta att hålla avstånd från andra personer och inte minst sina yngre släktingar.

Detta är en minst sagt frustrerande situation för oss alla, och livet har förändrats enormt mycket.

Kikki Danielsson fyllde nyss 68 år och tillhör snart den åldersgruppen som kan drabbas hårt av coroanviruset.

Kikki Danielsson
Foto: TV4

Livet i karantän

Därför har också artisten befunnit sig i karantän sedan en lång tid tillbaka.

Detta har gjort att även Kikki, likt många andra börjar bli lite frustrerad på situationen.

”Tänk vad slö och lat jag blivit under denna långa karantän. Det är ju NU när jag inte har nåt jobb, som jag ska ägna mig åt röstträning! Magstödet är livsviktig för en sångare och får Inte slarvas med. Skulle behöva hjälp med det, för magarna hänger liksom över varann”, skriver hon på Instagram.

Det var under våren som den folkkära artisten skulle ha medverkar som jurymedlem i ”Stjärnornas stjärna” men som tvingades ställa in, till hennes stora sorg på grund av sjukdom.

KARLSTAD 20180203 Kikki Danielsson efter lördagens första deltävling i Melodifestivalen 2018 i Löfbergs Arena. Foto: Fredrik Sandberg / TT

Stödet efter orden om tuffa tiden

Men även om hon drabbades av sjukdom, har Kikki på sina sociala medier försökt hålla uppe glädjen och även träningen – men det går sådär.

“Drog faktiskt igång med mitt gympaprogram idag, och det gick bra! Nu hoppas jag på sommarväder imorgon. Då ska en kompis leverera några av sina syrener, som jag ska få.”, skriver hon i ett inlägg.

Och Kikki får stort stöd av sina följare.

”Ett bra tips, sugrör i ett vattenglas! Blås långsamt en jämn ström av bubblor! Bra för stödet bra gympa för stämbanden!! Suss gott!”, skriver artisten Ann Louise Hanson.

”Heja heja!!! Röstträning”, skriver operastjärnan Rickard Söderberg följt av flera emojis med hjärtan.

Vi är säkert många som kan känna igen oss i din frustration Kikki! Men det kommer att bli bra, vi hejar på dig!