Kikki Danielssons viktiga meddelande till sina fans: Så här skriver hon

Kikki Danielsson är en av mina absoluta favoriter.

Inte nog med att hon är en fantastisk sångerska som både kan sjunga popschlager-dängor och djupsinniga country-sånger, så verkar hon också vara en härlig människa som bjuder på sig själv!

Många som har följt hennes karriär genom alla dessa år har nog noterat att hon ofta turnerat och arbetat mycket hårt, kanske framför allt då hon var ute på turné med dansbandet Wizex förr om åren.

I vår har artisten, som deltog i Melodifestivalen 2018 med bidraget Osby Tennessee, varit aktuell med nya låtar och en turné där hon är ute på vägarna med en hel del musiker – bland annat Idde Schultz och låtskrivarpartnern Sulo Karlsson.

Nu har turnén nått sitt slutmål: Det blev final i Helsingborg för några dagar sedan – och hela turnésällskapet verkade nöjda med avslutningen. Kikki Danielsson lade sin vana trogen ut flera härliga bilder på sina sociala medier som fansen uppskattat i form av kommentarer och gilla-markeringar.

Kikki Danielssons turné är slut: ”Tillbaka där hon hör hemma”

I vår har de gjort 21 spelningar i hela landet.

– Det har varit en fantastisk resa fylld med svängig Honky tonk, smäktande coyntryballader, skratt och tårar av lycka. Kikki Danielsson är tillbaka där hon hör hemma på toppen och har varje kväll bevisat att hon, och ingen annan, är Sveriges countrydrottning, skriver Sulo Karlsson på Kikkis Facebook-sida.

KIKKI DANIELSSON & THE PIGGYBACK RIDERS!! GRAND FINALE!!!Igår gjorde vi den 21:a och avslutande spelningen på…

Posted by Kikki Danielsson on Tuesday, May 1, 2018

– Samt naturligtvis ett stort tack till alla som kom, sjöng, klappade händerna, jublade och joddlade! skriver Sulo.

Nu kan Kikki och Idde och kompani äntligen pusta ut efter en lång turnévår! Samtidigt har Kikki ett viktigt meddelande till alla sina fans som hon nu delar med sig av på Instagram.

Kikki Danielssons meddelande till fansen efter intensiva våren

Kikki Danielsson har lagt upp den här bilden – där hon har skrivit: ”Att göra: Vakna sent, skita i allt, somna om.”

Nu ska hon koppla av och passa på att ta det lugnt efter en intensiv vår.

– Yess, NU blir det (förhoppningsvis) en plats i solen och några lata dar vid poolen hemma i trädgården. Ingen planering, bara ta dagen som den kommer. Det låter ju lätt som en plätt, men jag har aldrig varit bra på att koppla av och vara LAT på lediga stunder. Men bättre med lite skit i hörnen, än ett rent helvete, skriver Kikki.

Det här tror jag att vi alla kan lära något av. Det är alltid bra att koppla bort vardagens stress och ta det lugnt när man behöver det. Hoppas du får en härlig ledighet Kikki, för det är du väl värd efter en intensiv vår! Dela gärna vidare om du vill tacka Kikki Danielssons budskap vidare.